Ofițer: Vrei interventie? Uite! (n.r. scoate arma) Asta trebuie sa fac eu, nu sa ma bat! 

Revolta ofiterului se indreapta spre cel care ar fi comandat antrenamentul dur. Seful Serviciului de Actiuni Speciale a vrut- se pare- ca subalternii sai sa fie instruiti in ring de un luptator K1.

Cel doborat dintr-o lovitura este- se pare- ofiter: pe spate, are inscriptionat cuvantul "politie" si dupa cum decurge bataia nu pare deloc pregatit sa faca fata unui profesionist al luptelor.

La scenele care se deruleaza intr-o sala de sport asista, pesemne, si alti lucratori ai Serviciului de Actiuni Speciale. Cand loviturile pe care luptatorul le trimite fulgerator spre politist devin si mai brutale, colegii ofiterului din ring intervin.

Revolta mascaților umiliți de șeful lor. Scrisoare de protest

Inregistrarea dureaza aproximativ 5 minute, a fost facuta publica de luptatorii SAS si a fost insotita de o scrisoare in care se regasesc amanunte socante: mascatii spun ca au fost santajati si umiliti de subcomisar, care are pretentia ca subordonatii sa-l urmeze in timpul liber, la aceeasi sala de sport.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Angajat SAS: A inceput sa aiba un comportament agresiv si un limbaj trivial: „Nu aratati ca niste barbati" la adresa mai multor colegi de-ai mei. S-a ajuns la injuraturi si jigniri legate de familiile noastre. Trimitea poze- pe forumul serviciului, pe whastapp- cu el dezbracat, adica gol complet si ne spunea "Asa ar trebui sa arate un barbat adevarat, nu cum aratati voi." Ne punea sa aratam sotiilor noastre pozele astea cu el.

Mai mult, mascatii ar fi fost obligati de acelasi sef sa ofere dovezile barbatiei, in cel mai barbar mod.

Angajat SAS: Ne-a impus sa ne masuram fortele- sa ne batem intre noi- adica sa ne batem ca pe strada, iar cine refuza, urma sa fie mutat din cadrul Serviciului (n.r. de Actiuni Speciale) si din cauza asta au aparut nasuri sparte, ochi vineti, coaste fisurate si chiar fracturi.

Serviciul de Actiuni Speciale se afla in subordinea Inspectoratului de Politie Iasi. Superiorii subcomisarului au anuntat ca fac o ancheta insa habar n-au, deocamdata, ce presupune legea.

Reporter: Pregatirile cu luptatori K1 sunt legale?

IOANA BUSTIUC- purtator de cuvant IPJ Iasi: Nu detin informatii in acest sens.

Am incercat sa aflam cum raspunde seful SAS in fata acuzatiilor aduse, insa nu a vrut sa ne ofere un punct de vedere, pana la ora difuzării știrii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si