,,Erika Isac, tânăra care a împărțit societatea în două după ce a lansat o melodie cu limbaj vulgar, creează un nou scandal. De această dată, este revoltă printre părinții unui liceu din Oradea, după ce au aflat că artista va concerta la balul bobocilor. Deși oamenii sunt nemulțumiți, școala spune că nu poate interveni'', a transmis Simona Pătruleasa.

Macarena încinge spiritele la balul bobocilor

Sunt doar o parte dintre versurile care au scandalizat o țară întreagă. Revoltați de piesa lansată recent de Erika sunt și părinții elevilor de la Colegiul Iosif Vulcan din Oradea, care au aflat, de curând, că tânăra va cânta la balul bobocilor.

,,Nu e admis să participe la un astfel de eveniment cineva care are un repertoriu care nu merită ascultat. Nu au ce învăța copiii din așa ceva, și nu sunt de acord ca la vârsta asta să aibă contact cu așa ceva'', a spus un părinte.

,,Nu au ce să învețe din cântecele astea, probabil de fapt sigur, nu e singura care folosește un astfel de limbaj'', a spus alt părinte.

Evenimentul este organizat de consiliul elevilor iar reprezentanții spun că decizia de a o invita pe Erika Isac a fost una luată democratic.

Citește și: VIDEO- Erika, declarații despre noua ei piesă care a împărțit internetul în două. Ce părere are artista?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

,,Noi am postat pe pagina noastră de Instagram, un sondaj cu mai mulți artiști iar elevii sunt cei care au votat artistul dorit'', a spus Mihnea Codrean, reprezentant Consiliul Elevilor.

 ,,Noi am luat o decizie împreună cu managerul artistei ca piesele vulgare să fie redate în varianta radio, adică fără cuvinte vulgare'', a spus Denis Urda, Președinte Consiliul Elevilor.

Reprezentanții liceului, în schimb, nu-și asumă nicio răspundere și spun că nu puteau să intervină, mai ales că artista a semnat contractul înainte de lansarea melodiei controversate.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

,,Doamna directoare a zis să schimbăm artistul după ce a apărut Macarena, așa că am vorbit cu părintele care semnase contractul, nu se mai putea face acest lucru, pentru că acesta dăduse deja un avans'', a transmis Gabriela Nica, consilier educativ.

Erika Isac a devenit virală pe internet, după ce a lansat piesa Macarena, criticată de mulți pentru cuvintele obscene folosite în versuri.

,,Macarena este de exemplu este jumătate din mine și jumătate din toate femeile din lume. Ce femeie nu e frustrată, normal că piesa asta e o frustrare de la început și până la sfârșit, e o dorință de răzbunare și e furie'', a spus Erika Isac.

Un bilet la balul bobocilor va costa 70 de lei, preț în care este inclus și recitalul Erikai Isac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si