Între timp, autoritățile au audiat mai mulți medici și așteaptă rezultatele necropsiei. Asta au strigat în cor sutele de oameni, care s-au strâns în fața maternității din Botoșani. Cu toții cer același lucru, pedepsirea celor vinovați de moartea Alexandrei. Tot în fața spitalului, oamenii au făcut un altar de lumânări și flori în memoria fetei.

"De ce măcar nu s-au dus să o vadă și nu au încercat ceva, nu, nu era nimeni revoltat dacă încercau, încercau, operau, se întâmpla, murea în timpul operație, era altceva, intervenea ceva complicații, nu era nicio problemă asta i-a fost să fie.

Dar când tu te duci pe picioarele tale și vii între patru scânduri, cu trei copilași acasă, mi se pare imposibil"

Alexandra, mamă a trei copii, de unul, patru și respectiv șase ani, a fost astăzi condusă pe ultimul drum. Tânăra de 25 de ani, însărcinată în câteva luni, a murit vineri, după șapte ore petrecute în maternitate, în care a îndurat dureri groaznice.

"Ar trebui, că trebuia să vină aici, să vadă suferința prin care trei copii, părinții săi, frați, toate rudele, mai ales copilul acela de un an și cinci luni"

Între timp, au apărut noi mesaje cutremurătoare, în care fata, cu ultimele puteri, implora ajutor de la medici.

"Am venit la maternitate cu dureri mari de burtă și sângerări. Din păcate, bebe oprit din evoluție. Credeți că se poate face ceva să fiu chiuretată în seara asta?"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu a primit însă răspuns, așa că i-a scris unui alt medic.

"Credeți că îmi puteți face chiuretajul noaptea asta? Că nu mai rezist de durere, vă rog din suflet. Simt că o iau razna".

Rugămințile i-au fost ignorate și de această dată. Medicul care trebuia să îi facă avortul intra în gardă de dimineață, însă pentru Alexandra, a fost prea târziu.

"S-au mărit salariile, dar încă o dată incompetența lor și nepăsarea pot să zic și-a spus cuvântul".

Conducerea spitalului spune că a luat primele măsuri.

Citește și: VIDEO- Și-a împins copiii spre moarte, din cauza banilor. Mama a fost internată la psihiatrie

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

"Suspendarea activității personalului medical pe o perioadă limitată din cadrul secției obstetrică-ginecologie unu, care a fost în tura de serviciu, dispunerea unui audit medical extern care să evalueze cu celeritate activitatea și procedurile medicale aplicate în cadrul secției exterioare obstetrică-ginecologie".

Între timp, polițiștii au audiat mai mulți medici care erau de gardă în acea noapte. Deocamdată însă, ancheta penală vizează doar faptele, nu și persoanele.

Anchetatorii așteaptă și rezultatele necropsiei. Reprezentanții Ministerului Sănătății recunosc că au fost făcute erori și cer o anchetă amplă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si