Fotografia extrem de socanta cu copilul de trei ani torturat de tata a fost expediata pe telefonul mamei alaturi de un mesaj terifiant. Barbatul de 32 de ani- turbat de furie ca femeia il parasise- s-a gandit astfel sa se razbune.

A luat baietelul acasa, pe motiv ca i-ar fi fost dor de el, iar socul a venit spre seara!

Citeste si: VIDEO| Cosmin şi-a sunat mama, după ce şi-a ucis iubita: "Plângea, i-am închis telefonul"

Mama copilului: A zis ca ii pare rau... nu mai e cum nu va mai fi nici el. Eu am i ntrat in stare de soc, eram distrusa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Speriata de moarte, ea a sunat imediat la politie si- din fericire- micutul a fost gasit in viata.

Mama copilului: L-am luat, l-am bagat in masina de politie. El a sarit cu cutitul la unul din politisti.

Individul a fost retinut- insa- povestea e mai cutremuratoare de atat si ascunde o realitate crunta. In Romania, femeile agresate nu sunt nici pe departe protejate de lege si nici copiii lor.

In acest caz, la mijloc exista un ordin de restrictie care a fost incalcat. Si nu o data.

Și-a schingiut copilul și i-a trimis fotografiile soției

Calvarul tinerei de 20 de ani a inceput cand a pierdut un copil. Barbatul a dat toata vina pe ea pentru tragedie si de atunci o chinuia la propriu si ii repeta obsesiv ca-l omoara si pe pruncul in viata.

Batuta in ultimul hal si amenintata cu moartea, femeia a hotarat sa puna punct relatiei, ba chiar a obtinut si ordinul de restrictie.

Pe individ asta nu l-a potolit. Dimpotriva. A continuat sa-si intimideze fosta iubita, a oprit-o pe strada, i-a distrus telefonul si i-a spus ca de mainile lui va muri.

Altadata, a intrat peste ea in magazinul in care lucreaza si potopul de amenintari a mers mai departe, pana cand s-a ajuns la fapta oribila care l-a bagat dupa gratii.

Citeste si: VIDEO| Mărturia terifiantă unei românce sechestrate în Spania. Concubinul o bătea și i-a cerut să se prostitueze


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si