"După avertizările de vreme rea și un viscol puternic, acum e risc de gradul 3 de avalanșă în zona de munte. Colegul meu Adrian Jătăreanu vine cu detalii. Bună dimineața, Adi", a transmis Simona Pătruleasa.

Risc de avalanșă și un nou val de ninsori

"Bun găsit,

Așa este, meteorologii au anunțat un risc însemnat de avalanșă la peste 1800 de metri altitudine, în majoritatea masivelor din țară, vorbim despre Făgăraș, Bucegi, Rodnei și Călimani-Bistriței.

La Călimani, chiar, se înregistrează cel mai mare strat de zăpadă măsurat la o stație meteo, de peste 1,15 metri.

Așadar, dacă veniți la munte weekendul acesta și aveți poftă de schi sau de călătorii la altitudini mari, evitați masivele unde e risc de avalanșă. De mâine, vine un nou val de lapoviță și ninsoare, în Maramureș, Transilvania și Moldova, in timp ce în celelalte zone vor fi precipitații amestecate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În sudul țării, în Oltenia va fi cel mai cald cu maxime de 12 grade celsius", a transmis Adrian Jătăreanu.

Citește și: A căzut în gol 400 de metri: un alpinist și-a pierdut viața în timp ce escalada cel mai înalt vârf din Germania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si