Robbie Williams- cu o cariera de peste 3 decenii, nominalizat la Grammy si castigator a numeroase premii- este invitatul special de la Untold. Artistul va face o atmosfera electrizanta pe scena festivalului, promit organizatorii.

Pentru ca superstarul sa accepte o asa provocare, s-au purtat negocieri intense cu staff-ul sau. Confirmarea ca va veni in Romania, la Untold, a venit in urma cu o luna, dar totul a fost tinut secret pana acum.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Robbie Williams a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a vandut intr-o singura zi 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters.

Organizatorii Untold se asteapta ca si vanzarile abonamentelor sa explodeze chiar daca nu au anuntat inca ziua in care artistul va concerta la Cluj.

Pe langa aparitia spectaculoasa a lui Robbie Williams, toti artistii care au participat la editiile anterioare UNTOLD pregatesc momente inedite.

Peste 350.000 de oameni sunt astetati anul acesta la festivalul Untold. Pana acum s-au vandut 70 la suta din numarul total de bilete puse in vanzare.

Untold are loc in perioada 1-4 August, in Cluj-Napoca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si