A fost o gală tumultoasă pentru Robert și Giuly, după săptămâna plină de conflicte prin care au trecut. După momentele tensionate din gală, cei doi au avut timp astăzi să discute pe îndelete cele petrecute. Unul dintre subiectele abordate a fost comportamentul lui Sebastian. Giuly consideră că acesta ar trebui să își ceară scuze, în timp ce Robert a mărturisit că îl înțelege și că nu este supărat pe el.

Situația se schimbă când în discuția celor doi este implicată și mama lui Sebastian, care i-ar fi atras atenția fiului său cu privire la comportamentul pe care îl are față de Robert.

Robert și Giuly, discuție despre Sebastian, în grădină

Robert și Giuly au o disucție despre Sebastian, în grădină. Concurenta îi spune iubitului că Sebastian ar trebui să își ceară scuze pentru cum s-a comportat, atât lui, cât și Robertei.

Citește și: VIDEO Teodora și Moldo, deja în impas! Virginia intervine și șochează: „Ia-mă în brațe, te rog frumos!”

Robert și Giuly

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Giuly: În legătură cu Sebastian, în momentul în care el în gală a spus că a conștientizat niște lucruri și a spus că nu știe cum să acționeze, eu i-aș fi spus că în momentul de față ai putea să...

Să-și ceară scuze. În primul rând de la Roberta, pentru că Roberta a zis că și-a vărsat frustrările pe ea, dar eu cred că și le-a vărsat și pe tine și cred că primul pas pe care ar fi putut să-l facă ar fi fost acela.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Robert îi explică iubitei sale că mama lui Sebastian a dorit să ia legătura cu el. Sebastian se pare că l-a sunat pe Robert pentru a-i spune că îi pare rău pentru tot și că până și mama lui i-a atras atenția pentru cum a reacționat în ceea ce îl privește. Calm din fire, Robert i-a povestit lui Giuly că îl înțelege pe Sebastian, chiar dacă este total diferit față de el.

Robert: Noi nu am vorbit absolut nimic. S-a terminat gala, noi nu am vorbit absolut nimic cu el, cu toate că nu i-am dat de înțeles că aș avea ceva cu el, chiar și după gală. Ok, îl înțeleg, asta e. M-a sunat aseară foarte dezamăgit, că îi pare rău, că nu are nimic cu mine și din cauza emisiunii se comportă așa și că nu ar fi vrut să scpună atâtea și așa mai departe și a avut și niște discuții cu părinții lui și s-a certat și cu ei pe această temă, pentru că nu are un comportament 100% ok. Mama lui i-a spus: Măi, ai ajuns să te iei și cu Robert acolo? Și a insistat foarte multe pe chestia asta... el să îi dea numărul meu de telefon mamei lui, să mă sune mama lui să vorbească cu mine să nu fiu supărat sau ceva de genul.

Și i-am spus că nu sunt atât de supărat, te-am înțeles, știu că tu când ești în acele momente ești cum ești, ai schimbări de temperament, până la urma urmei eu am simțit că Sebastian nu pot să zic că are un suflet rău, are un suflet bun, dar comportamentul lui este total diferit față de al meu. Ce pot eu să îi spun, toată ziua să îi spun ce e bine și ce e rău? Nu sunt eu în măsură să fac asta. Aici fiecare răspunde pentru ceea ce face.

Citește și: VIDEO "Nu poți să-ți faci relație în casă cât eu sunt aici" Robi a decis, Virginia a izbucnit în lacrimi. Concurenta nu acceptă vorbele fostului iubit: "Om fără caracter"

Robert și Giuly

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robert a dorit să clarifice situația dintre el și Sebastian, pentru mama acestuia. Robert i-a mărturisit mamei lui Sebastian, în direct, că nu este supărat și că știe, de asemenea, că așa este temperamentul lui.

Citeste si: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce a pățit Andreea Ibacka în traficul din București? Vedeta a răbufnit pe rețelele sociale- radioimpuls.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Robert: Oricum, eu ți-am spus. Aici suntem doar noi doi și atât. Nimeni altcineva. Și în legătură cu mama lui Sebastian, în cazul în care e supărată, doamnă dragă, să nu fiți supărată, eu știu că o să treacă și e bine, eu nu sunt supărat. Am apreciat foarte mult faptul ăsta, că a vrut mama lui să vorbească cu mine, cu toate că i-am dat un mesaj și i-am zis Sebastian să stai liniștit și tu și mama ta, că e în regulă. Poate că Sebastian până la urmă o să își dea seama că uneori greșește sau nu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si