A fost o zi cu scântei la „Casa Iubirii”! Încă de la început, în casă a părut că a venit o nouă fată. Spre mirarea concurenților, în brațele lui Robert „a apărut” din senin o blondă.

Cei doi s-au sărutat pasional și nu au ținut seamă de camerele de filmat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: VIDEO "Teatru total" Alexandra, luată la rost de băieți după "jocurile" făcute cu Gagea și Patrick. Julia a răbufnit "A stat să mintă pe toată lumea"

giuly casa iubirii, casa iubirii, robert casa iubirii

Blonda și Robert, extrem de îndrăgostiți

Bineînțeles, blonda cu pricina nu era nimeni alta decât Giuly. Tânăra a vrut să încerce ceva nou, așa că și-a pus o perucă care este total diferită de culoarea părului ei. Se pare că pe Robert nu l-a deranjat, pentru că a stat lipit de iubita lui în permanență. 

Alți concurenți nu au fost însă la fel de fericiți. Patrick a surprins pe toată lumea și a decis să o cheme pe Alexandra în camera roșie.

Decizia a venit ca un șoc pentru toată lumea, inclusiv pentru Alexandra, pentru că tânărul a precizat de câteva ori că o preferă pe Teodora

Citește și: Cum arată fiica lui Sebastian de la „Casa Iubirii”! Concurentul le-a prezentat-o tuturor pe micuță: „Ce bine îți seamănă”

giuly casa iubirii, casa iubirii, robert casa iubirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si