Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Roberta Miclăuș, în culmea fericirii! În câteva luni va deveni mămică pentru a doua oară. ,,Abia aștept să o văd sau să îl văd, să îl strâng în brațe''

Roberta Miclăuș este în culmea fericirii! Aceasta urmează să devină mamă pentru a doua oară!

Redactia Stirile Kanal D,

Roberta Miclăuș, o mamă activă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Artista Roberta Miclăuș este în culmea fericirii! În câteva luni va deveni mămică pentru a doua oară. Chiar și așa, cântăreața este în continuare foarte activă și a filmat două videoclipuri. Am fost și noi alături de ea pe platourile de filmare, a transmis Cristina Dorobanțu.

Roberta Miclăuș, o mamă activă

Roberta Miclăuș se bucură de un real succes în carieră muzicală, dar îi merge bine și pe plan personal. Artista are o familie frumoasă, iar de curând a aflat că va deveni din nou mămică.

Citește și: Tânăra de 19 ani, însărcinată, care a dispărut în urmă cu o săptămână, a fost găsită moartă. Care a fost ultimul mesaj scris de Ana-Maria?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Roberta Miclăuș, artistă- Se mărește familia. Eu mai am un băiețel de aproape 5 anișori, el și-a dorit foarte mult un frățior sau o surioară și așa a vrut Dumnezeu să ne dea minunea asta. Cum e perioada asta pentru tine? E foarte frumoasă, dar într-adevăr e și puțin greu, pentru că am și momente mai dificile, dar mă rog la Dumnezeu să îmi dea putere să merg înainte și să pot să fac tot ceea ce îmi propun.

Artista nu știe încă sexul bebelușului ei. Chiar și așa, a început să se pregătească pentru venirea sa pe lume încă din momentul în care a aflat că este însărcinată.

Roberta Miclăuș, artistă- Abia aștept să o văd sau să îl văd, să îl strâng în brațe. Și mai ales Nicholas vine și îmi pune mâna pe burtică. Acum ești foarte activă și mă gândesc că așa vei fi pe toată perioada sarcinii.

Așa îmi doresc, așa am fost și în sarcina cu Nicholas și așa îmi doresc să fiu și acum.

Deși este însărcinată, artista își dorește să își bucure fanii în continuare cu noi melodii. Noi am surprins-o pe Roberta în timp ce filma două videoclipuri în aceeași zi.

Roberta Miclăuș, artistă- Sunt două melodii frumoase care cu siguranță o să ajungă la sufletul oamenilor, reflectă ziua de astăzi, cum alergăm după bani, după bogăție și până la urmă pierdem esență vieții de fapt.

Pentru cele două videoclipuri, artista a schimbat mai multe ținute, dar și locații.

Primul videoclip filmat a fost lansat și se bucură deja de succes. Artista promite că în curând, va reveni cu noi surprize pentru fanii săi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI