Robi a reușit să facă valuri la „Casa Iubirii”. După ce Julia a spus că simte că tânărul, cu care părea că ar fi putut să aibă o poveste de dragoste, încă îi face ochi dulci Virginiei, Robi a răbufnit.

Acesta a explicat că încă se interesează de ce face Virginia pentru că este fosta lui iubită. Nu pare însă că a băgat-o și pe Julia în aceeași categorie, pe care a crezut că e mai bine să o lase în pace.

Citește și: VIDEO Bogdan, decizie radicală în privința Francescăi. Nimeni din ”Casa iubirii” nu îl înțelege acum: ”Mi s-a părut totul cusut cu ață albă”. Sebastian, pionul principal în această situație?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

julia casa iubirii, robi casa iubirii, casa iubirii concurenti

Julia, convinsă că Robi încă o place pe Virginia: „Șterge orice teorie ai în cap”

Robi este extrem de deranjat de teoriile pe care Julia le-a împărtășit și cu celelalte concurente, cu privire la faptul că el încă are sentimente pentru fosta lui parteneră. A lăsat pe toată lumea cu gura căscată în momentul în care a spus cum o vede pe Virginia. 

Andreea Mantea: „Robi, de ce Virginia?”
Robi: „Nu am voie să văd ce face fosta mea, cum se mai simte? Voiam să văd ce mai face, cum mai e.”
Andreea Mantea: „Dar fosta mai recentă(n.red. Julia)?”
Rebecca: „Ce fostă? Că n-au avut relație.”
Andreea Mantea: „Cum? A pus stop, ți-a zis la revedere.

De ce n-ai chemat-o pe fosta recentă?”
Robi: „Nu știu.(...) N-am chemat-o că ne-am certat, a zis că nu vrea să mai aibă interacțiuni cu mine. Vreți să stau pe capul ei?”
Julia: „Mie îmi confirmă teoriile din capul și de ce am spus de fiecare dată că nu mai vreau.”

Andreea Mantea: „Julia aseară, la masă cu fetele, le-a spus: O să vedeți că de mâine Robi se îndreaptă către Virginia.”
Robi: „Cu ce m-am îndreptat? Și care e problema Juliei? Păi nu mă cunosc nici eu, mă cunoaște Julia? Julia, trezește-te!”
Julia: „Trezește-te tu că aparent dormi dacă eu reușesc să te citesc atât de repede.”
Robi: „Julia, pe bune, șterge orice teorie ai în cap, că nu e adevărat. Șterge tot, și în legătură cu noi.”
Julia: „Păi în legătură cu noi nu există.”
Robi: „Când te văd ce comportament ai și ce scoți pe gură, crezi că ar putea să existe? Eu cu Virginia am avut o relație, am avut date-uri, a avut altceva. Virginia a fost iubita mea, nu s-a despărțit de mine pe nimic.

Ce stăm și vorbim? Nu există termen de comparație! Virginia a fost femeia mea! Eu așa vorbesc, sunt termenii mei. Când o văd pe Julia ce scoate din gură și ce gelozii face pe aici...”

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO Premieră în acest sezon! Anunțul Andreei Mantea i-a șocat pe concurenți. Ce s-a întâmplat în ”Casa iubirii”: ”Nu pot să cred așa ceva”

julia casa iubirii, robi casa iubirii, casa iubirii concurenti


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si