Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Robotul care astupă gropile. Acesta funcționează prin umplerea fisurilor detectate cu inteligența artificială

Englezii au dezvoltat un robot cu inteligență artificială, care îl înlocuiește pe Dorel. Mai exact, scanează gropile din asfalt și le astupă.

Redactia Stirile Kanal D,

Robotul care astupă gropile [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ca șofer în România, gropile fac parte din viața noastră. O vorbă spune că până se repară una, apar alte două pe lângă. Și englezii par să aibă aceeași problemă, dar s-au adaptat. Au dezvoltat un robot cu inteligență artificială care îl înlocuiește pe Dorel, scanează gropile din asfalt și le astupă cât ai zice „inovație”, a transmis Simona Pătruleasa.

Robotul care astupă gropile

Robotul a ieșit luna aceasta prima dată pe străzile din Marea Britanie. Momentan, nu se ocupă de gropi mari, ci mai degrabă de fisuri. Dar inginerii speră că va evolua.

E încă într-un stadiu foarte puțin avansat de dezvoltare, dar avem speranța că e promițător pentru industria noastră.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Funcționează prin umplerea fisurilor detectate cu inteligența artificială. Așa se evită ca apa să intre dedesubt și să formeze groapa.

Citește și: Roboții ar putea să ne ia locurile de muncă. Ministrul Economiei a făcut un anunț neașteptat: ”Trebuie să fie pregătiți pentru a avea alte job-uri”. Care sunt domeniile de activitate vizate?

Robotul a fost scos special la plimbare în zona Hertfordshire. Numai anul trecut autoritățile de acolo au identificat peste 40 de mii de gropi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI