Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Robotul specializat în masaje terapeutice vine în ajutorul tuturor. Robotul maseur se deplaseză la fiecare doritor

Un robot maseur face senzație în rândul celor care apelează la talentul său. Robotul execută mesaje terapeutice, deplasându-se la adresa fiecărui doritor.

Redactia Stirile Kanal D,

Robotul specializat pe masaje [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"În ziua de astăzi, 70% dintre oameni au dureri de spate, în timp ce peste 60% spun că sunt stresați și ar avea nevoie de un masaj terapeutic... așa că inginerii au venit cu o noutate în domeniul roboticii. Robotul maseur dezvoltat de o companie franțuzească, vine în ajutorul oamenilor care vor să aibă parte un masaj în căldura propriei case", a transmis Simona Pătruleasa.

Robotul specializat pe masaje

Oamenii care doresc să aibă parte de un masaj corporal, dar nu vor să fie atinși de alte persoane au la dispoziție noul robot care face masaj. Programat să se adapteze la forma corpului, robotul face masaj, poate mai bine decât un profesionist.

”Când cineva se întinde pe masă, este scanat 3D pentru ca robotul să înțeleagă forma corpului pacientului, apoi este creat un masaj specific pentru această persoană”, a declarat Francois Eyssautier, CEO companie de robotică.

Dezvoltat în colaborare cu fizioterapeuți, robotul are un braț robotizat, cu senzori și o cameră video care permite reglarea nivelului de fermitate a masajului. Deși sunt sceptici la început, după câteva minute oamenii încep să se relaxeze și uită complet că sunt masați de un robot.

„Am adormit, a fost grozav. Extraordinar, cu adevărat extraordinar. M-a surprins, este subtil, dar foarte precis. A fost foarte plăcut”, a spus Anthony, un bărbat care a experimentat masajul robotului maseur.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Robotul poate presta servicii de masaj terapeutic în hoteluri, spitale, dar și în centrele spa.

Citește și: VIDEO- Relaxare la spa, în primele zile din 2024. Masajul balinez este la mare căutare

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI