Rochii de nuntă până în 500 de lei! Există, și sunt favorite în ultimii ani pentru că mizează pe simplitate și autenticitate. Unde le putem găsi, cum le accesorizăm și cum le-am putea transforma apoi într-o rochie de ieșit în oraș, aflăm astăzi de la Maria Ioana, fostă concurentă Bravo ai Stil. Bună dimineața Maria și bine ai revenit la noi, a transmis Simona Pătruleasa.

Rochii de mireasă superbe sub 500 de lei

Simona: Când alegem varianta asta scurtă, când alegem rochie lungă sau scurtă?

Maria: Exact aici începe întrebarea. Vine de la ideea, la conceptul de la care pleci pentru nuntă, pentru că indiferent de ce rochie și dacă dorești să investești într-o rochie e foarte important să începi de la concept, unde vrei să-l faci, câți invitați vei avea și de acolo să alegi o rochie potrivită pentru conceptul ales. Mi se pare cum am zis și anterior e o ținută pe care și o rochie pe care o poți purta într-un mediu intim personal, nu cu foarte mulți invitați, ceva foarte simplu în care dress-code-ul nu este unul foarte foarte fastuos.

Simona: Și bineînțeles trebuie să ni se și potrivească.

Absolut să mergem mai departe cu următoarea ținută.

Maria: Mai avem și o ținută romantică, pentru doamnele care doresc să facă nu știu, o ceremonie în pădure sau la mare de ce nu.

Putem miza și pe ideea de flori imprimată pe țesătură, și la fel o rochie lungă pentru că foarte multe femei, deși mizează să schimbe puțin și să iasă din acest tipar de rochie de mireasă foarte mare sau tip sirenă, doresc în continuare să aibă o rochie lungă cu care să se poată simți bine pentru că într-adevăr, rochie lungă poți pune în puține situații, așa că aceasta mi se pare o variantă foarte, foarte bună pentru o ținută și o ceremonie în pădure, la mare de ce nu.

Doamnele care doresc să poarte un costum la fel ca și acesta pe care l-am eu poate să mizeze pe o variantă de costum. Mi se pare că sunt foarte foarte puternice cele care mizează. Eu aș miza inclusiv la o nuntă, dacă mizează, poate miza desigur și pe varianta de ceremonie, dar nu este greșit să meargă inclusiv la nunta proprie într-un costum, desigur aici se pot juca foarte mult și cu accesoriile că și acesta este un aspect foarte important, însă nu este absolut nimic greșit în a purta un consum la propria nuntă.

Simona: Accesoriile pot într-adevăr să ajute ținuta să  iasă din anonimat.

Maria: Absolut, un pantof frumos, un accesoriu pe clasicul goal pentru că e important să-l avem pe acela, acolo nu cred că o să renunțăm niciodată. Clasicul val probabil o să rămână pentru totdeauna. Mai avem și această variantă de rochie pentru fetele care în continuare doresc să rămână și să fie copile în rochia de mireasă și să-i inspire acest aer boem.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Ce notă a luat la Bacalaureat Mircea Badea: „Nu am cum să uit. Nu pentru că ar fi importantă, dar nu ai cum"- antena3.ro

Mi se pare că este o idee foarte, foarte bună pentru ținutele pentru ceremoniile la mare în aer liber, pentru că este foarte vaporoasă, foarte relaxată și acesta este un aspect foarte important când vine vorba de rochiile de mireasă.  Acele rochii clasice pe care le știm noi cu toții sunt foarte incomode. În momentul în care te gândești la ținuta ta pentru nuntă, eu mă gândesc să fie și confortabilă pentru că în primul rând vreau să mă simt bine și să mă simt bine cu invitații și mi se par niște variante extrem, extrem de accesibile și ca preț, dar și ca ținute sunt personale.

Simona: Ne-ai pregătit și niște accesorii care pot să ajute foarte mult să ne facă ținuta să fie deosebite, să fie inedită?

Maria: Aici ține la fel foarte mult de personalitate și de cum ne place să purtăm, să purtăm hainele. Avem aici o variantă de rochie midi foarte simplă, în esență cu un decupaj foarte mare în partea sânilor însă l-a plusat pe o variantă de accesorizare foarte atins.

A pus o beretă, o pereche de ochelari niște perle, foarte, foarte masive și mi se pare că deja a scos extrem de bine această ținută din anonima și a oferit un vibe foarte foarte cool pentru persoanele fetele tinere, care doresc să mizeze pe o ținută și pe ceremonie nu știu într-un pub, într-un club ceva foarte, foarte tineresc.

Mi se pare că este o variantă foarte, foarte bună mai departe și accesorii le pe cap în aceeași măsură am văzut foarte multe diademe flori pe cap genul acesta de ochelari din sau accesoriu pe ochi din perele. Forile mi se pare că sunt sunt un accesoriu foarte bun, atât în cap, la gât, pe sacou sau pe pe articolele vestimentare.

Florile au ajuns să fie un accesoriu de invidiat și care se scoate la fel o ținută din anonimat și clasicul val de care vă ziceam care poate fi pus în foarte foarte multe moduri, astfel încât să arate personal, dar în același timp inovativ să vină cu să vină cu un flow nou, că și asta este important.

Dacă am ales o rochie la un preț extraordinar de bun, ce facem cu încălțămintea? Alegem tot încălțăminte mai ieftină sau acolo trebuie cumva să plusăm și să alegem o încălțăminte deosebită de bună calitate, dacă nu și de brand?

Maria: Aș zice că la încălțăminte de preferat să mizăm pe o încălțăminte de bună calitate pentru că indiferent de rochie într-adevăr putem investi mai puțin și să ne simțim bine, pentru că este aerisită,  se simte mult mai bine pe corp, însă în privința pantofilor, dacă ne dorim să rezistăm pe ei o seară întreagă, eu aș zice să mizăm pe o pereche de pantofi calitativ, nu neapărat de brand, dar în care să ne simțim bine și să putem rezista o noapte întreagă.

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Schimbare radicală de look pentru Antonia. Artista a atras atenția cu această culoare neașteptată: "O doamne te-ai vopsit!"- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Este foarte important ca ținuta noastră să arate impecabil de la început până la final, când pleacă invitați, avem acolo o ținută foarte frumoasă, foarte șic. Ar fi potrivită pentru o persoană care decide să se căsătorească după vârsta de patruzeci de ani, absolut complet de acord pentru persoanele care doresc să se căsătorească după vârsta de patruzeci de ani este inclusiv înainte pot miza pe o variantă de costum sau indifpeținute în alte culori pentru că a fi mireasă nu este vorba doar de a te îmbrăca în alb.

Suntem în perioada aceasta, te poți îmbrăca foarte foarte relaxat și în culori deschise într-adevăr, culorile închise pot fi puțin prea mult, prea mult dar în culorile deschise în rospalen, bej, e o variantă foarte, foarte bună, o variantă de pălărie, care mi se pare că scoate această ținută din anonima complet, dar are o ținută și o finețe extrem extrem de elegantă și asta e cel mai important.

Citește și: VIDEO-Cursurile de croitorie, la mare căutare. Zeci de tinere înscrise, pentru a învăța tainele meseriei. ,,Îmi doream foarte mult să văd ce înseamnă să fii creativ''

Simona: Se mai poartă rochia de mireasă prințesă? Și dacă o putem înlocui, cu ce o putem înlocui?

Maria: Eu aș zice că nu și că ar trebui puțin să renunțăm la ea pentru că oricât de frumoasă și într-adevăr, visul oricărei fete din copilărie este să aibă acea rochie de prințesă, însă ea este într-adevăr extrem de incomodă și foarte grea așa că dacă vrem să ne simțim bine alături de invitații noștri și dorim să avem o petrecere de neuitat, eu aș miza pe o rochie poate nu cu atât de multe kilograme de material ceva mai relaxată, mai lejeră, cu un voal ușor, astfel încât să avem lejeritatea necesară pe ultimele secunde.

Simona: Trei sfaturi pentru mirese, repede.

Maria: Să-și aleagă ținuta în funcție de personalitatea lor, să nu creadă că opulența este cea mai bună variantă și să mizeze pe simplu că este de cele mai multe ori cea mai bună variantă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: