Sunt mai bine de doi ani de când telenovela dintre Simona Mărgăian și italianul Francesco Thiela a făcut înconjurul lumii. El- milionar din Milano, pe atunci în vârstă de 73 de ani, se îndrăgostise iremediabil de românca din Gorj, care lucra într-un club de noapte, în Italia.

Vrăjit de frumusețea ei- septuagenarul ar fi iubit-o până la ultimul leu și i-ar fi dat, timp de doi ani, peste 780 de mii de euro, dar și toate bijuteriile fostei sale neveste, care murise și-l lăsase văduv.

Deși femeia spune că milionarul minte, se pare că italianul n-a avut la mână doar vorbe goale. Le-a dat procurorilor din Gorj extrasuri de cont, fotografii de cuplu, dar și mesajele amoroase dintre el și Simona, ce l-au făcut să-și piardă mințile și să-și vândă, rând pe rând, toate proprietățile.

Româncă judecată pentru că a înșelat un milionar italian

Dovezile au fost solide, astfel că- pe 28 aprilie- dosarul de peste 400 de pagini a fost înregistrat la Tribunalul Gorj. Acum, Simona Margaian va fi judecată pentru două infracțiuni: înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave și spălare de bani în formă continuată.

„Simona Mărgăian este optimistă, se consideră nevinovată în ceea ce privește infracțiunile respective”, spune avocatul femeii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Frumoasa româncă, acuzată că l-a sedus și l-a sărăcit pe Francesco Thiella are sechestru pe 5 conturi, pe casele luxoase pe care le deține dar și pe terenuri. Cu toate acestea, nu pare să fi dus lipsa banilor: într-o postare recentă, poartă o curea de aproximativ 700 de euro, încălțări de 1200 de euro și ciorapi de la un brand de lux care se vând cu aproape 1000 de euro.

Simona Mărgăian, românca judecată pentru că a înșelat un milionar, neagă tot

Simona a susținut încă de la început că niciodată nu s-a iubit cu italianul în vârstă- acum- de 76 de ani, ci că l-a adus în viața ei de milă.

În schimb, Francesco a fost convins că iubirea dintre ei a fost una reală și i-a trimis orbește bani.

Contactată astăzi de reporterii Kanal D, Simona Mărgăian a spus, inițial, că va vorbi cu noi, dar ulterior n-a mai răspuns la telefon. Cât despre Francesco Thiela- bătrânul de 76 de ani așteaptă, din apartamentul modest în care locuiește cu chirie, ca justiția din România să-i facă dreptate.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si