Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Româncă escrocată de „Brad Pitt”. Incredibil ce a pățit femeia: ,,Ce bine vorbea! Ce mult mă iubea!''

O româncă din Spania, escrocată de ,,Brad Pitt''. Aceasta a pierdut o sumă de bani, după ce a acceptat invitația celui de care era sigură că este celebrul star.

Redactia Stirile Kanal D,

Româncă escrocată de „Brad Pitt” [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O româncă din Spania a fost înșelată de Brad Pitt, cum  a crezut ea. Femeia a pierdut 1.300 de euro după ce a acceptat invitația celui despre care era convinsă că este celebrul star de la Hollywood.  În schimbul unui card de membru VIP- ea și-a dat toate datele personale,  a transmis Christian Sabbagh.

Româncă escrocată de „Brad Pitt”

Elena Cornea, o femeie care locuiește în localitatea spaniolă Ourense, a fost contactată pe TikTok de un bărbat ce pretindea a fi Brad Pitt. Nu a durat mult până când cei doi au început să converseze ca doi prieteni ce se știau de-o viață.

Elena Cornea, victim- Ce bine vorbea! Ce mult mă iubea! Cum vă alinta? Cu inimioare, sarutări…Deci tehnică…Sentimentală.

Se juca cu sentimentele mele!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Înșelătoria prin care o femeie a rămas instant fără economiile strânse într-o viață! Cum au reușit să o păcălească trei bărbați pe care i-a cunoscut pe Facebook

La un moment dat, presupusul actor de la Hollywood i-a promis româncei că îi trimite un pachet cu 50.000 de dolari. La scurt timp, a contactat-o din nou și i-a spus că a fost oprit la vamă coletul și că trebuie să achite 1.000

de euro pentru a trece mai departe.

Elena Cornea-  Mi-a scris spunându-mi că e Brad Pitt și îmi oferă un card de membru VIP. Mi-a promis un cadou. Cum s-a întâmplat? S-a legitimat cu un permis de conducere pe care scria Brad Pitt!

În total, Elena i-a trimis falsului Brad Pitt 1.300 de euro, până să afle că, de fapt, în spatele profilului fals ar fi operat o rețea de escroci nigerieni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI