O româncă a fost găsită moartă în Italia. Femeia renumită după ce a câștigat titlul de miss Lady Sanremo anul trecut. Ce spun anchetatorii știe Adina Iliescu. Bună seara, Adina!, transmite Silvia Ioniță.

Vorbim despre Gabriela Salgău, o româncă în vârstă de 51 de ani, faimoasă în Italia după ce a câștigat titlul de Miss Lady Sanremo 2022.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: FOTO/ UPDATE- 2 persoane au murit, iar alta este în stare gravă. Accident teribil în Bicaz, între o motocicletă și un autoturism

Femeia a fost găsită fără suflare în locuința sa după ce familia nu a mai putut să o contacteze zile bune. Din primele informații femeia ar fi murit din cauza unui infarct survenit brusc, însă autoritățile italiene au demarat o anchetă și fac verificări acum pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. De altfel, femeia era din Suceava, însă se mutase în urmă cu câțiva ani în Veneția, acolo unde își construise o nouă viață iar mai mult decât atât românca era faimoasă în Italia după ce câștigase anul trecut titlul de miss Lady  Sanremo și lupta activ împotriva violenței asupra femeilor deocamdată acestea au fost informațiile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si