Mai multe femei, unele trecute de prima tinerețe, au căzut în plasa unui fals general american. Escrocul era de fapt un egiptean rezident în România, care inventa tot felul de povești, pentru a le cere bani victimelor. Cum acționa acesta, ne spune colega mea, Adina Iliescu,   a transmis Cristian Sabbagh.

Românce țepuite de „generalul american”

Individul s-ar fi recomandat pe rețelele sociale drept ofițer american sau medic militar detașat în diferite teatre de operațiuni și ar fi ademenit în special femei dispuse să aibă o relație la distanță.

Le-ar fi promis victimelor sale o viață de vis în Statele Unite ale Americii, totul în schimbul unei sume de bani cu împrumut. În realitate, bărbatul era de fapt cetățean egiptean rezident în România. Cel puțin cinci femei ar fi picat în plasa escrocului și i-ar fi trimis acestuia sume de bani importante, până la treizeci de mii de euro, doar că în momentul în care individul se vedea cu banii în cont, acesta nu le-ar mai fi răspuns la telefon victimelor sale. Mai multe persoane au depus plângere penală împotriva lui, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Odată ajuns la audiere, egipteanul ar fi negat faptele, ba chiar ar fi acuzat polițiștii din Târgoviște, dar și pe procurorul de caz de la DIICOT de comportament abuziv. Dosarul se află în momentul de față pe rolul judecătoriei din Târgoviște, în fază de cameră preliminară, iar următorul termen este stabilit la sfârșitul lunii ianuarie, a
transmis Adina Iliescu.

Citește și: Jaf plănuit în detaliu de secretara primăriei din Giroc. Edilul, în stare de șoc când a observat că îi lipsesc bunurile de la birou: ”Nu intru cu geanta”

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si