Emil, românul arestat de poliţia britanică, nu a putut să explice de unde are geanta Louis Vuitton. Drept urmare, a fost reţinut. Se pregătea să plece în Japonia de pe aeroportul Heatrow când a fost săltat de oamenii legii.

Mama sa, Maria, a fost prinsă o zi mai târziu tot în aeroport, înainte să se îmbarce într-o aeronavă către Italia, unde muncea ca menajeră.

Femeia purta o pereche de cercei cu diamante de 18 karate în valoare de 300 de mii de lire sterline. Bijuteriile sunt exact la fel cu cele care au dispărut din casa Tamarei Ecclestone în luna decembrie, când casa i-a fost spartă în timp ce ea şi soţul ei erau plecaţi în vacanţă.

Citeste si: VIDEO| Doi români, o mamă și un fiu, au fost arestați la Londra pentru ”Jaful secolului”

Români implicați în jaful secolului

Emil, care lucra ca barman în Londra, şi mama sa sunt acuzaţi de conspiraţie în comiterea jafului. Ei au apărut împreună în faţa judecătorului, care a decis să rămână în arest până pe 28 februarie, când va avea loc primul termen al procesului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pe pagina sa de socializare, Emil a scris un citat înainte să fie arestat. "Nu sunt mândru de tot ceea ce am făcut... dar sunt sigur că aş face din nou aceleaşi lucruri", a spus Emil.

Citeste si: Top trei cei mai cunoscuți criminali români din toate timpurile

Tamara Ecclestone a spus după ce şi-a găsit casa goală că se simte cutremurată.

Din locuinţă au dispărut bani, bijuterii şi ceasuri. Printre ele se află şi o brăţară Cartier în valoare de 80 de mii de lire sterline, cadou de nunţă de la soţul ei.

 

Locuinţa Tamarei este într-un loc select din Londra. Printre vecini sunt proprietarul echipei Chelsea, Roman Abramovich şi sultanul Bruneiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si