Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Români, pe pasarela crăpată la 412 metri

Pasarela de sticla a celui mai inalt zgarie-nori din Chicago, situata la 412 metri inaltime, s-a fisurat sub picioarele unei familii de romani. Reactia tuturor turistilor a fost filmata si postata pe retelele de socializare.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O familie de romani s-a aflat la etajul 103 al Turnului Willis din Chicago- locul in care s-a produs acest incident socant chiar si pentru cei mai curajosi dintre turisti. Podeaua de sticla securizata a uneia dintre pasarele s-a fisurat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Turnului Willis din Chicago este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orasului! Milioane de oameni vin anual aici ca sa isi faca fotografii spectaculoase, de pe pasarelele denumite Sky decks- amplasate la 412 metri inaltime, la care se ajunge cu ajutorul unor lifturi rapide.

Multi turisti se intorc cu amintiri de invidiat! Cantareata Andreea Banica s-a bucurat de o asemenea fotografie acum 4 ani!

Reprezentantii companiei care administreaza turnul au dat asigurari ca nimeni nu a fost in pericol pentru ca stratul protector este realizat din geam laminat, construit astfel incat sa ramana intreg, chiar daca se crapa. Un incident asemanator s-a mai produs in mai 2014! O echipa de ingineri a reparat acum, ca si atunci, fisura aparuta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI