„Se caută spioni! Serviciul de Informații Externe scoate la concurs mai multe posturi în următoarea perioadă. Ce condiții trebuie să îndepliniți, aflați chiar acum de la colega mea, Gabriela Ghizel”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: Sunt sau nu spioni ruși în țară? Mărturia unui general: "Cred că Federația Rusă a folosit împotriva României elemente și modalități interzise prin lege"

Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care vor să se înscrie

Candidații trebuie să fie studenți în ultimul an sau deja absolvenți, să știe foarte bine limba engleză și să fie disponibili pentru misiuni externe.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De asemenea, pentru postul de ofițer operativ, candidații trebuie să știe limba: rusă, arabă, chineză sau germană, cel puțin nivel B2.

Citește și: VIDEO- Unde a fost găsit pistolul furat de la fostul ofițer SRI din Voluntari

Pe lângă aceste lucruri, se adaugă și aptitudini foarte bune de comunicare. Selecția este formată din: un interviu, un examen psihologic și un examen în care vor fi simulate situații din viața unui agent secret.

Perioada de aplicare a început pe 25 mai și se va termina pe 14 iunie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si