Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - România îl plânge pe actorul Ion Dichiseanu, care s-a stins din viață

Actorul Ion Dichiseanu s-a stins din viață la Spitalul Floreasca din Capitală. Era internat acolo de o vreme, având probleme cu plămânii.

Iulian Ciurea,

România îl plânge pe actorul Ion Dichiseanu, care s-a stins din viață

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Si-a iubit publicul, iar publicul l-a iubit din tot sufletul pe maestrul Ion Dichiseanu. Ropote de aplauze si zambete apareau oriunde marele actor isi intra in rol.

Un ultim discurs, o ultima reprezentatie, la premiile Gopo, cand actorul avea sa primeasca premiul pentru intreaga cariera.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Din sala avea sa isi admire tatal, Ioana, fata care l-a adulat si care azi cu greu a primit vestea ca a trecut in nefiinta.

Actorul Ion Dichiseanu a contractat o bacterie în spital după un diagnostic greșit

E mahnita mai ales ca- la inceputul anului- medicii i-au interpretat gresit analizele medicale si l-au diagnosticat pe marele actor cu cancer.

Ion Dichiseanu a fost nevoit sa faca o biopsie in timpul careia ar fi contractat o bacterie ce i-a declansat o pneumonie bilaterala.

Cu toate că medicii de la Floreasca s-au luptat sa il tina in viata, azi, la ora 14.00 inima lui Ion Dichiseanu a incetat sa mai bata.

Ion Dichiseanu, actorul care va rămâne în inima românilor

Maestrul Dischiseanu a lăsat în urmă 50 de ani de carieră gloriosi, cu roluri mari, care il pun pe marele actor in elita teatrului si a filmului romanesc.

De-a lungul timpului, actorul şi-a construit o reputatie de cuceritor, iar povestea lui de dragoste cu Sara Montiel, cea mai cunoascuta divă spaniolă a anilor 70 a făcut înconjurul lumii.

O poveste de dragoste descrisă pe larg, intr- una din cărţile scrise de Dichiseanu. Totusi, dragostea vietii lui avea sa ramana pana la finalul vietii, cantăreaţa Simona Florescu care i-a dăruit, în 1987, unicul său copil, pe Ioana.

Acum un an, actorul Ion Dichiseanu a fost decorat de presedintele Romaniei cu Ordinul Naţional “Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer pentru întreaga carieră artistică. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI