Sătui până peste cap de atâtea restricții- după 10 luni în care starea de alertă a devenit o normalitate- mulți români spun că au ajuns la epuizare și la disperare. Valentina e o tânără mamă care tânjește după vremurile de odinioară!

„Poate ma aude cineva, covid nu circula dupa 23, vrem libertate, sa iesim, sa avem aceeasi viata! Mi-e dor de petrecere, vine ziua copilului, stau in casa? Isi doreste sa mearga, sa facem petrecere...

nu se poate”, spune femeia.

Iar masca de protecție spune că abia o mai poate suporta și că abia așteaptă ziua în care se va lepăda de ea pentru totdeauna!

Nu scăpăm de restricții. Starea de alertă, prelungită

„Eu am fost și în legiunea străină! Daca imi vine nebuneala ii las lati pe toți pentru că sunt niște escroci!”, spune un bărbat.

Umblat prin lume- după cum mărturisește- și adept declarat al teroriilor conspirației- domnul Constantin dă spune că tot ce trăim e instrumentat de cineva- iar când aude de restricții înnebunește.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Masca nu e buna, tre sa oxigenez creierul, fauci e un impostor, din america, cel ami nenorocit om din lume, au incercat cu hiv vaccin si nu au reusit de sute de ani, dar au reusit cu asta, omoara oamenii cu zile, va fi greu!”, pretinde bărbatul.

De pe o altă bancă- îl aplaudă domnul Gheorghe- care nici el nu prea e convins de existența pandemiei.

Starea de alertă, prelungită. Oamenii că vor iar o viață normală

„Sunt demoralizata, nu vad viitor cu toate ca am 75 de ani, nu mai vad nimic, la orizontul meu s a inchis. Toata lumea merge cu capul in jos”, spune o femeie.

Parcă am străbate un infern și nu reușim nicicum să zărim luminița de la capătul tunelului- spune și doamna Petruța- care nu mai are speranță să trăim la fel ca înainte de pandemie!

Sătui sau nu, pare că lucrurile nu se vor îndrepta prea curând- astăzi starea de alertă a fost din nou prelungită cu încă 30 de zile. Cu alte cuvinte- rămân în vigoare toate restricțiile de noapte- iar masca este încă obligatorie peste tot.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si