Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | România se topește. Urmează trei zile de foc

Un aer irespirabil care te sufoca este noi in tara si in peste trei sferturi de pe glob. Nici pamantul pe care calcam nu mai e cum il stim. Astazi, in Capitala, erau 55 de grade Celsius, temperatura masurata de una dintre echipele noastre cu un aparat special! Valul de aer saharian ne trimite in locuri cu umbra si racoare, pentru ca la soare e imposibil de stat!

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asfaltul s-a topit sub soare cu o temperatura masurata de 55 de grade Celsius la nivelul solului.

Pana la orele pranzului, aerul era deja sufocant printre betoanele si asfaltul capitalei. Cei mai multi au cautat umbra, altii s-au racorit cum au putut, la propriu, in apele raului Dambovita, chiar in Piata Unirii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Toata lumea a cautat sa se imbrace astfel incat sa faca fata cuptorului de afara!

Cel mai greu a fost varstnici, multi fortati de arshita sa renunte la cat mai multe haine ca sa aiba un oarecare grad de confort.

Urmeaza alte 3 zile de foc pentru Romania, caci un val de aer saharian s-a abatut asupra tarii si nu numai.

Globul arde pe 3 sferturi din suprafata sub dogoarea soarelui. Indicele de confort termic a trecut de 80 de unitati in aproape toata tara, in regiunea Moldovei, sudul si vestul Romaniei. In celelalte zone, disconfortul a fost sub pragul de 79 de unitati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI