Furtuna Isha a provocat haos în Europa. După ce a măturat cu rafale de peste 130 de km/h Irlanda și Marea Britanie și a adus ninsori abundente în Germania și Spania, meteorologii ne avertizează că ciclonul va ajunge în zilele următoare în România, a transmis Cristian Sabbagh.

Furtuna Isha va lovi România

S-a dezlănțuit iadul pentru britanici! Întreagul regat este sub avertizări meteorologice în timp ce furtuna Isha aduce vânturi record.

Serviciile feroviare din întreaga țară au fost anulate după ce furia ciclonului a lovit națiunea peste noapte, iar peste 30. 000 de persoane au rămas fără energie electrică în nordul Angliei.

Haos este și în aeroporturi, unde zborurile sunt anulate pe banda rulantă. Pe Heathrow, piloții aflați la manșa avioanelor au avut probleme mari în menținerea stabilitătii aparatelor de zbor. Din cauza vijeliei, unii au ratat aterizarea.

După ce a fost declarată stare de urgență, un alt avion care ar fi trebuit să ajungă de la Sharm el Sheikh pe aeroportul din Glasgow a fost deviat spre Manchester. Mai mulți pasageri au mărturisit că au trăit cea mai cumplită încercare de aterizare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iar mai multe curse ce ar fi trebuit să ajungă la Dublin au aterizat într-un final la Paris. În tot acest timp, Organizația de Cercetare a Tornadelor și Furtunilor (Torro) avertizează asupra potențialului pentru una sau două tornade care ar putea să lovească atât, Anglia cât și Țara Galilor.

Met Office a avertizat cu privire la amenințările la adresa vieții din cauza resturilor zburătoare și a valurilor mari de-a lungul coastei, inclusiv deteriorarea caselor și clădirilor.

La un pas de tragedie au fost și cei aflați în această mașină. Doar 3 secunde au făcut diferența între o supraviețuire miraculoasă și o tragedie. Rafalele de vânt au smuls cu putere acoperișul casei care s-a prăbușit apoi de asfalt.

După ce furtuna Isha a făcut ravagii și în Irlanda, aici meteorologii așteaptă ca furtuna Jocelyn să își intre în drepturi de mâine.

Meteorologii au emis cod roșu cu rafale de vânt ce pot depăși 130 de km/h, iar aeroportul din Dublin a anulat peste 100 de zboruri din cauza furtunii.

Codul portocaliu de vânt puternic a dat bătăi de cap și olandezilor. Aeroportul Schiphol a precizat că a anulat 130 de zboruri, iar în Germania vremea rea a adus în mai multe regiuni ninsori abundente.

Urgia s-a simțit și în nordul Spaniei, țara lovită în weekend de o furtună de zăpadă care a dus la blocaje pe câteva autostrăzi importante.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe atenționări de ceață densă și ghețuș. Care sunt recomandările Poliției pentru șoferi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si