Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Românii aleg să plece tot mai des în citybreak-uri

Nici nu e de mirare, având în vedere că prețurile biletelor de avion în destinații, precum Roma, Paris sau Madrid ajung să coste puțin peste 10 euro. Elanul e dat și de faptul că unele țări au început să renunțe la restricții.

Albert Matei,

Românii aleg să plece tot mai des în citybreak-uri

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Călătorii sub 50 de euro

Cine nu și-ar dori să se bucure de idilica insulă Capri, locul de care s-au îndrăgostit Sophia Loren și Donatella Versace sau să viziteze splendida Coastă Amalfi? Ca să ajungă aici, românii aleg ca punct de plecare orașul Napoli. Călătoria e la un bilet distanță, spun pasagerii care plătesc pentru el, în luna martie, doar 18 euro. Olimpia și Daniel au ales un astfel de city break ieftin.

Olimpia, turistă: „Biletele într-adevăr le-am cumpărat la începutul lunii decembrie și au fost foarte ieftine, astfel încât nu au depășit suma de 100 de euro, amândoi dus întors! Sunt perioade în care biletele și cazările sunt destul de acceptabile pentru orice persoană de rând!”

Pentru Barcelona, o altă destinație de vis, românii vor scoate din buzunar, în luna martie, doar 34 de euro.

Cine își cumpără mai repede biletul de avion îl ia mai ieftin.

Turistă: „Acum cu ofertele... eu astăzi plec cu 13 euro la Madrid, adică mă gândeam că în martie mai am iar 4 zile (n.r. libere) și vin iar.”

Citeste si: Vacanță fără nervi- Nu în România

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Să intre lucrurile în normal și probabil că țările au foarte mulți bani pentru a investi în aeroporturi, pentru zboruri! Lumea să înceapă să călătorească!”

Cea mai căutată destinație, printre românii dornici să călătorească, rămâne Londra în vreme ce Parisul rămâne ceva mai greu accesibil.

Totuși, cine vrea să vadă Turnul Eiffel o poate face, în curând, cu doar 40, 50 de euro, zborul dus-întors.

Claudia Tocilă, PR-ul unei agenții de turism: „Biletele sunt la prețuri foarte mici, ele pornesc încă de la 20 de euro, sunt promoții de primăvară săptămânale pentru încurajarea reluării călătoriilor. Avem Napoli care începe de la 18 euro în luna martie, un zbor dus-întors.

Londra, care este preferata românilor din diaspora care poate să înceapă de la 20 de euro dus întors, Roma sub 30 de euro, Madrid, Barcelona până în 50 de euro!”

Citeste si: Cera mihailescu, vacanta de vis in dubai

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Înainte să vă cumpărați biletul de zbor, indicat ar fi să vă informați. În unele țări există restricții dure, în vreme ce-n alte, e relaxare totală.

Dacă în 2020 companiile aeriene își reduseseră activitatea cu până la 80%, 2022 confirmă o bună adaptare la schimbările impuse de pandemie și o revenire la numărul de zboruri pre-pandemic. Dacă aveți de gând să plecați într-o vacanță, nu uitați să încheiați o asigurare de călătorie. Numai așa vă recuperați banii înapoi în eventualitatea anulării zborului.

Citeste si: Cât te costă o vacanță în Republica Dominicană

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI