Premierul Marcel Ciolacu este într-o vizită oficială în Ankara. La invitația președintelui Recep Tayyip Erdogan se va discuta, între altele, despre un acord prin care românii să nu mai aibă nevoie de pașaport la intrare în Turcia”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: Care sunt cele mai importante femei din viața actriței Farah Zeynep Abdullah, Inci din serialul "Vinovați de iubire", difuzat la Kanal D

Marcel Ciolacu, în vizită în Turcia 

Diana Buzea, reporter: Premierul Marcel Ciolacu se află într-o vizită în Turcia. Unul dintre cele mai importante subiecte este legat de accesul românilor pe teritoriul Turciei. Practic, accesul să se facă doar cu buletinul, fără să mai fie nevoie și de pașaport. Pentru ca acest lucru să deină realitate, trebuie ca președintele Turciei să semneze un document care să sintre, ulterior, în vigoare cât mai repede posibil.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Premierul Marcel Ciolacu, atac la "practicile înșelătoare" care au dus la scumpiri

Diana Buzea, reporter: Premierul Marcel Ciolacu va merge astăzi la palatul prezidențial, unde va fi întâmpinat cu o ceremonie specială. Ulterior va avea și o întâlnire cu președintele Turciei, iar la final vor fi declarații de presă comune. Premierul spunea faptul că Turcia este cel mai mare partener comercial din afara Uniunii Europene și că speră să atragă schimburi comerciale de 15 miliarde de dolari. De asemenea, minștrii care îl însoțesc pe premier în această vizită vor avea, la rândul lor, întâlniri și se vor discuta subiecte extrem de importante.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si