"Ziua îndrăgostiților este din ce în ce tot mai mult pe placul românilor. Așa că, pentru a-și demonstra iubirea față de persoana iubită, cumpără cadouri sau fac diferite surprize. Iată", a transmis Cristina Dorobanțu.

Românii așteaptă Ziua Îndrăgostiților

"Sărbătoarea iubirii, importată de la americani, este tot mai îndrăgită de români. Așa asa se face că atât femeile, cât și bărbații, nu se mai rezumă la cadouri simbolice, cum ar fi un buchet de flori sau ciocolată.

Acum plătesc sute de lei pentru cadouri în aceasta zi specială", a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondent Știrile Kanal D.

Asa că am vrut să aflăm ce cadouri de Ziua Îndrăgostiților pregătesc pentru persoana iubită, atât femeile, cât si bărbații.

Cât despre darurile pregătite de bărbați pentru a-și impresiona iubitele de Ziua Îndrăgostiților...

"În principal încerc să ofer ceva care să intre în moralul fetei, să rămână în suflet și să se gândească mereu la mine", a spus un bărbat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Unii aleg să combine mai multe daruri într-un ambalaj deosebit.

Cu o așa cerere mare de cadouri, unii comercianți încearcă să vină în fiecare an cu ceva nou, inedit.

"Eu propun varianta cu cactuși, se numesc terarii, sunt cu suculente și se mențin și peste 5 ani, sunt terarii care nu cer multă atenție", a declarat Snejana Neda, florist.

Îndrăgostiții au prilejul de a-și sărbători dragostea atât pe 14 februarie de Valentine s Day, cât și pe 24 februarie, de Dragobete.

Citește și: VIDEO- Serele și depozitele sunt pregătite pentru Ziua Îndrăgostiților. Prețul florilor este mai scump decât anul trecut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si