După mesele îmbelșugate de sărbători, toată lumea caută să se relaxeze. Drept urmare, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din țară este plin încă de la orele dimineții. Colega mea, Larisa Rațiu este chiar acum acolo și ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Larisa! Te ascultăm, a transmis Cristina Dorobanțu.

Distracție la piscină

"Bună ziua, Cristina! Bun găsit tuturor!

Încă de la ora nouă dimineața a început să se aglomereze treptat aici, la piscinele interioare din Balotești. Oamenii vor să se relaxeze în a doua zi de Crăciun și unde se poate mai bine decât la marginea piscinei. Am vorbit cu câțiva dintre ei și mi-au spus că au de gând să își petreacă aici toată ziua. Mulți dintre ei au venit cu familiile sau chiar și cu grupurile de prieteni. Aici cu siguranță pot petrece o zi întreagă pentru că pot face diferite activități de la saună, spa, masaj, până la jocuri acvatice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Peste două mii de persoane sunt aici în acest moment, iar după amiază sunt așteptate și mai multe de atât. Este important de menționat că acest complex rămâne deschis până la miezul nopții. Acestea au fost informațiile de aici, Cristina revin la tine, a transmis Larisa Rațiu.

Citește și: VIDEO- Pregătirile sunt în toi la munte, unde propietarii unităților de cazare își așteapă turiștii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si