Fie pentru că și-au dat seama de faptul că magazinele vor fi închise doar pentru o zi, fie pentru că nu vor să exagereze, ori pentru că bugetul este mai restrâns, un lucru este clar! Anul acesta, românii sunt mai cumpătați!

Cel puțin asta o arată coșurile din supermarket-uri. Dacă înainte oamenii plecau acasă cu un bon fiscal lung cât lista lui Moș Crăciun, de data asta, mulți au intrat la cumpărături cu un coș mic și produsele necesare în minte!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Dacă în cazul acestei familii, cumpătarea a fost o alegere, alții...sunt obligaţi de buget. Acesta este și cazul Marianei, care spune că s-a limitat exact la produsele strict necesare. Cu o pensie de 1.000 de lei, ea spune că a cheltuit în jur de 500 de lei zilele acestea.

Citeste si: Moarte suspectă: doi soți au fost găsiți morți în baia din sauna publică din Siret

Citeste si: Guvernul marchează 30 de ani de la Revoluţie/ Orban: Revoluţia face parte din noi înşine; numai vinovaţii vor să ascundă adevărul/ Iohannis: Eroii au transformat un vis în realitate- VIDEO

Citeste si: Accident cumplit: 20 de oameni au murit în urma unui impact frontal între un autocar și un camion

477 de lei. Atât spune un studiu că dă în medie un român pe mâncarea de sărbători. Nici aglomerația de altădată nu s-a resimțit încă în magazine. Cât despre programul marilor lanțuri de magazine, cele mai multe sunt deschise astăzi și mâine până la ora 23, iar marți, de ajun, acestea se închid la ora 18 și se redeschid.

Joi, atunci când vor începe cumpărăturile pentru... revelion.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si