Teodora a venit cu familia si cu toti prietenii ei la Nisipurile de Aur. Se bucura de soare si de apa marii, iar asta pentru ca la vecini e cald ca-n plina vara: sunt 24 de grade Celsius.

Teodora: Marea e foarte calda si vremea e foarte frumoasa. Mii de turisti romani au ajuns pe litoralul bulgaresc inca din Vinerea Mare si au in plan sa petreaca si minivacanta de intai mai tot aici.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iar de pe plaja ne mutam la hotelurile de 4 stele din centrul statiunii. Aici isi petrec un sejur luxos, dar accesibil ca pret, mii de romani.

Citeste si: Primele imagini de la cimitirul Progresul din Capitală, la priveghiul designerului Răzvan Ciobanu! E înconjurat de multe flori

Intre ei si Daniel, care isi serbeaza ziua de nastere pe picior mare.
Managerul hotelului unde Daniel isi serbeaza ziua este un om de afaceri din Turcia. Acesta a reusit sa implementeze la Nisipurile de aur un sistem la fel de performant ca in Antalya.

Ilyas Daskin, manager hotel: Cei mai multi turisti romani prefera aceasta destinatie datorita preturilor. Pentru perioada Pastelui, de persoana intr-o camera, preturile pornesc de la 45 de euro.
Ca in fiecare an, la Nisipurile de Aur prima limba vorbita este romana.
Imbracati de plaja sau si mai sumar de atat, ai nostri se plimba zilnic pe stradutele statiunilor.

In aceasta seara o parte dintre romani pleaca deja spre case.

Un alt val de turisti ramane insa pana pe doi mai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si