Mai mulţi români au îngrozit un oraş de lângă Londra. S-au luptat cu săbiile, în mijlocul străzii, ca să îşi rezolve problemele personale. În urma scandalului, 3 persoane au fost rănite, alte 3 au fost arestate, iar poliţiştii încă îi caută pe o parte dintre cei care au participat la încăierare. 

Citeste si: VIDEO- Scene halucinante în centrul Capitalei. Andreea Tonciu și soțul ei, atacați cu cuțitul în trafic

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Acestea sunt imaginile care au îngrozit oraşul Luton din Marea Britanie noaptea trecută. Peste 20 de români s-au bătut cu săbii, bâte şi lăzi pe o stradă dintr-un cartier rezidenţial al oraşului, după o ceartă care a degenerat.

Citeste si: Polițiștii amenință că nu mai dau amenzi. De ce sunt supărați pe Guvern

Scandalul ar fi pornit de la gelozie

Se pare că românii care s-au confruntat sunt vecini de cartier, iar scandalul ar fi pornit din cauza geloziei.

S-au acuzat reciproc că încearcă să-şi seducă unii altora iubitele şi nevestele, aşa că nu a fost mult până când conflictul lor s-a mutat în stradă. 3 persoane au ajuns să fie rănite.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice până acum pe 12 dintre participanţi, iar pe 3 i-au arestat. Acum, fac apel la locuitorii din cartier să-i ajute să-i identifice şi pe ceilalţi indivizi care au luat parte la această bătaie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: