Un grup de craioveni a ajuns să sperie America. De sărbători, indivizii au închiriat o casă în San Francisco, unde au lăsat totul vraiște. Au distrus tot ce le-a picat în mâini, se plânge proprietarul, iar când au plecat au furat câteva bunuri de prin locuință. Dați în vileag, scandalagiii au trecut la amenințări!, a transmis Cristian Sabbagh.

Românii care au speriat America

Sunt doar câteva dintre imaginile de pe camerele de supraveghere, surprinse în noaptea dintre ani. Alex, un tânăr antreprenor din Statele Unite și-a închiriat casa unui grup despre care spune că ar fi venit tocmai de la Craiova. Imediat ce s-au cazat, vecinii au început să facă reclamații. Oaspeții ar fi făcut scandal și chiar ar fi fost aproape să incendieze întreaga locuință atunci când au dat cu artificii în curte.

Proprietarul i-a avertizat că nu le este permis să dea petreceri și le-a cerut să plece. Numai că scandalagiii nu s-a lăsat până când nu au distrus totul în cale.

"Au început să distrugă foarte multe lucruri! Mi-au luat piese din canapea! Au dat jos routerul și sistemul de supraveghere! Au stricat televizorul, sunt găuri în pereți! Au găurit ușile! Au zgâriat pereții! Este sânge pe covor, trebuie să îl înlocuiesc și pe acesta! Au luat toate prosoapele și așternuturile pentru fiecare dormitor! Au spart mai bine de jumătate din pahare, mai bine de jumătate din cănile

de cafea și paharele de vin și le-au înlocuit cu aceste pahare. Au stricat dulapul", a declarat proprietarul.

Nu doar că au devastat tot, ci au lăsat și mâncare stricată în cuptor, frigider, și cozonac pe podele!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Scârbos! Sârbos! Au zgâriat pereții! Au rupt plintele! Au zgâriat și podeaua pe care abia o făcusem! Alte găuri în pereți, alte plinte rupte! Alt tort! Alt tort! Și ghiciți ce? Au fumat în casă! Nu îmi pot ține respirația suficient ca să vă arăt...Dumnezeule! Aceasta este masa, după cum puteți vedea nu ar trebui să facă așa. Covorul meu de 500$ pe care abia îl cumpărasem au reușit cumva să îl distrugă!", a declarat proprietarul.

Americanul a postat mai multe clipuri video în care se văd clar urmările petrecerii dezastruoase. Imaginile s-au viralizat. Peste 8 milioane de oameni le-au privit. Evident, au ajuns și-n ochii oaspeților de coșmar, dar, în loc să-și ceară scuze, unul dintre chiriași a trecut la amenințări.

"Nu vreau să te omor! Nu vreau să mai văd! În 10 minute, nu vreau să mai văd acest video! Dă jos acest video, altfel te omor, vin după tine!", a declarat unul dintre cei cazați.

"El și familia lui au făcut numai mizerie, au fost gălăgioși, nu au respectat cerințele Airbnb, au fumat, au făcut tot felul de lucruri nebunești!", a declarat proprietarul.

În cele din urmă, proprietarul nu a avut încotro și a trebuit să facă singur curățenie. A făcut o plângere către platforma prin care a dat spre închiriere casa, dar până acum nu a fost despăgubit.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Furt în cabinetul de stomatologie. După vizita de la cabinet, doi bărbați s-au ales cu o haină din cuier și cheile unei mașini


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si