„Uneori cu scârțâit de roți, alteori la relanti, România avansează. Când ne obosesc motoarele, și drumurile parcă ni se despart în mii de zări, să ne oprim din când în când să ne alimentăm pentru viitorul ce încă ne așteaptă în față. Gabriel e șofer pe autobuz și un munte de bunătate. Un om cu ochii calzi, mereu înconjurat de oameni, care reușește zi de zi să le dea și lor optimism, pe post de combustibil pentru o zi mai bună”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Gabriel, șoferul care reușește să aducă optimismul în sufletele oamenilor

„În fiecare zi îmi place să mă îmbrac așa”, a spus bărbatul.

Gabriel Dogaru zâmbește în fiecare dimineață, dar, în șoaptă, să nu-i trezească pe ai săi care încă dorm când el pleacă la datorie.

„Am făcut școala de troleibuze, apoi am făcut școala pe autobuze, iar din ianuarie 1999 am devenit șofer de autobuz. Cu acte în regulă. De 26 de ani”, a mărturisit vesel Gabriel.

Citește și: VIDEO- Mereu la drum, către o altă viață. Sute de mii de români fac naveta pentru a lucra în marile orașe

„- Bună dimineața, turul 3 pe 336, vă rog.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- Ce trebuie să luați de aici?

- Actele mașinii, le luăm în fiecare zi de la dispecerat”, a explicat Gabriel.

Are atâta bună-dispoziție, că nu o împarte numai cu colegii. De ceva timp, face TikTok. Are o comunitate impresionantă, iar
„În nicio zi nu lipsesc de pe platformă, m-a prins, îmi place, le place și urmăritorilor și atunci totul e ok. S-a făcut ora să plecăm pe traseu și mergem să luăm călătorii.

”, a mai spus acesta.

E 5 fix. Gabriel pornește motorul, noi ne fixăm lângă el, în cabină și pornim pe traseul pe care îl știe ca în palmă. Îi e drag Bucureștiul și cum se trezește el la viață. Capitala l-a învățat în timp pe Gabriel că există farmec și în pace și în haos.

„- Sunt o persoană sociabilă, cea mai mare provocare a fost în pandemie.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- Vă recunosc călătorii?

- Mă recunosc, îmi fac cu mâna”, a spus Gabriel.
Optimismul lui e pansament pe rănile unei lumi tot mai încrâncenate. Între săraci și bogați, într-o Românie a contrastelor și a veșnicilor nemulțumiți, Gabriel e un om simplu, cu o putere fantastică: a binelui. Binele care va trezi România.
„Ce avem de pierdut dacă arătăm un zâmbet pe față? N-avem nimic de pierdut”, a mai spus Gabriel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si