„Românii comandă mai multă pizza decât italienii. Asta arată cele mai noi cercetări de piață care pun țara noastră pe locul doi în lume la consumul acestui preparat. A fost găsit și cel mai mare fan al pizzei, care are un număr record de comenzi plasate. Mai multe detalii ne spune chiar acum colega mea, Larisa Rațiu”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Românii în top la comenzile de pizza

Larisa Rațiu: Cele mai multe comenzi de pizza au fost livrate chiar aici în București. Studiul arată ca suntem fruntași atunci când vine vorba despre acest preparat și am întrecut chiar și orașele din afară cum ar fi Roma sau Barcelona. Alături de mine chiar acum este Bogdan Chiriță care ne va spune mai multe detalii. Ce sortimente de pizza ne-ai ne ai pregătit aici și care sunt cele mai comandate?

Bogdan Chiriță: Aici avem Quatro Stagioni, pizza clasică și preferata mea, specialitatea casei Pizza Dodo și pizza cel mai des comandată și savurată de către clienții noștri, Prosciutto e funghi.

Larisa Rațiu: Spune-mi, te rog, cât costă o pizza aici, la voi în locație?

Citește și: VIDEO- Un soi unic de praz crește în România. Planta este studiată de cercetătorii buzoieni

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bogdan Chiriță: Diferă de sortimente și de dimensiunile acesteia. Pleacă de la 18,90 lei și poate ajunge până la 61 de lei.

Larisa Rațiu: Ne poți spune când anume se comandă pizza cel mai des?

Bogdan Chiriță: Cel mai des am observat, în funcție de zonele din București, partea de birouri în jurul prânzului, iar partea de zonele rezidențiale vineri, sâmbătă, duminică, pe seară.

Larisa Rațiu: Ce părere ai, suntem fruntași atunci când vine vorba despre pizza? Ne place pizza?

Bogdan Chiriță: Ne place. Ne place pizza foarte mult. Este un sortiment care în ultima perioadă are o creștere foarte mare și este un lucru foarte delicios din punctul meu de vedere.

Larisa Rațiu: Așadar, studiul arată că cel mai mare fan al pizzei este un bărbat din Iași care numai anul trecut a comandat aproximativ 570 de porții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si