Sanatosi si cu o viata longeviva, asta ne ghideaza existenta din ce in ce mai mult. Tocmai ca sa traiasca bine, doua treimi dintre romani aleg un stil de viata lipsit de alimentele procesate.

E recomandat sa evitam preparatele din carne: salamul, parizerul, crenvurstii.

Aceste preparate au ajuns sa fie inlocuite cu succes de cruditati.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Piept de pui. Ce pericol ascunde carnea de pui dacă are aceste semne pe ea

Dacă vreți să aveți un stil de viață sănătos, specialiștii în nutriție vă recomandă să consumați cât mai des salată verde și foarte important să eliminați din alimentație producele procesate care conțin mult zahăr. În locul acestora puteți alege fructele.

Românii încep să mănânce tot mai sănătos

Pentru a satisface cererea tot mai mare de preparate sănătoase, restaurantele de lux au introdus în meniuri o gamă căt mai variată de salate.

Petronela Hristescu, bucătar: Punem susan proaspăt prăjit deasupra. Asta este salata noastră cu mușchi de vită.

Cei care frecventează astfel de localuri cu mâncare sănătoasă sunt și abonați la sălile de fitness. Numai prin mișcare pot ajunge să arate si sa se simta bine. 

Citeste si: 5 variante de mic-dejun sănătos pentru copii

Potrivit unui studiu realizat de Mercury Research, multi romani au introdus in alimentatie fructelele si legumele, au redus consumul de zahar si au inceput sa gateasca mai mult acasa.

Printre preparatele din frigider se numara din ce in ce mai putin alimentele procesate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si