Sergiu Luculescu, roman stabilit in Canada: Am ales Canada, pentru ca am vrut ceva diferit fata de Europa!

Ca Sergiu sunt peste un sfert de million de romani stabiliti in Canada, potrivit cifrelor oficiale. Comunitatea creste constant, mai ales dupa 1 decembrie 2017, cand au fost ridicate vizele pentru acest stat.

Catalina Soare, romanca stabilita in Canada: In mai am facut un an de cand locuiesc in Canada, un an in care am luat practic viata de la 0! Lucrez in marketing, pentru o agentie imobiliara, pentru o corporatie care are,

de fapt, sediul si in Romania! 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Cei care vor sa se stabileasca sau sa munceasca pe continentul nord-american se pot inscrie pe portalul Ministerului Imigratiei din Canada. Platesc o taxa de 550 de dolari canadieni si apoi asteapta raspunsul autoritatilor, care verifica toate informatiile. Daca totul este in regula, primiti certificatul de rezidenta permanenta.

Pentru a veni in sprijinul familiilor de romani care vor sa isi viziteze rudele de peste ocean sau a celor care calatoresc mult in interes de serviciu in tara artarului, compania aeriana Air Canada a lansat pentru a doua zbor direct catre Toronto si Montreal.

Incepand de astazi si pana pe 7 octombrie, vor fi 6 curse directe pe saptamana Bucuresti- Toronto si Bucuresti- Montreal. Zborurile transatlantice vor avea o durata de aproximativ 10 ore si vor fi operate cu aeronave Boeing 767-300- care au capacitate de aproape 270 de pasageri.

Mihaela locuieste de 11 ani in Chicago, dar a preferat zborul direct Romania- Canada, decat sa faca escala in Europa.

Va urca de acolo in avionul catre casa.

Mihaela: Biletele șe-am luat de anul trecut din septembrie si a fost mult mai ieftin! Estimativ 700 de dolari canadieni. Pasagerii pot opta pentru doua clase: economy si premium rouge, iar noutatea absoluta este introducerea wi-fi-ului de mare viteza prin satelit, care permite navigarea pe internet in timpul zborului.

Gabriela Peset, consultant in turism: Calatorii au posibilitatea de a transporta 2 bagaje de 23 de kg la cala, au prioritate la check-in si la imbarcare, au meniu gourmet in care pot alege, iar mancarea le este servita in vase de portelan!

Aceste curse vor fi operate timp de patru luni, pentru ca, spun reprezentantii companiei aeriene, in aceasta perioada este cererea mai mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si