Dupa o vara in care am cheltuit si ce n-am avut, ne intoarcem in magazine. Cu aceleasi nevoi, dar cu mai putini bani, cautam cumpatarea pe care poate n-am avut-o.

Cei care au depasit bugetul incearca acum sa nu se ingroape in datorii: fac turul magazinelor, in cautarea produselor de stricta necesitate,
si pleaca de-acasa cu gandul sa nu se abata prea mult.

Iuliana Basalic, corespondent Stirile Kanal D: Ca sa reuseasca sa faca economii, oamenii apeleaza neaparat la lista de cumparaturi, care cuprinde produse indispensabile traiului zilnic- de la alimente si pana la produse de curatenie- si taie de pe acestea lucrurile mai putin importante.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bursele elevilor români rămân neschimbate- Ce anunță Ministerul Educației

Cu mai multa determinare, strategia sa rezultat.

Reporter: Faceti economii luna asta?

Femeie: Pai trebuie sa facem si sotul sa se lase de tigari. Doar cele necesare, sapun lichid, hartie igienica, ce-i mai trebuie la gradinita, atat ce-i pe lista. Am renuntat noi la mai multe pentru casa sa cumparam pentru copil.

Cât au cheltuit europenii

Suferim din pricina vacantelor. Cele mai recente date arata ca europenii au cheltuit, in medie, aproximativ 370 de euro pentru un sejur. Cel mai putin au platit romanii, cu o medie de 135 de euro cheltuiti pentru o vacanta.

Tot studiile Eurostat arata ca un roman din 2 nu si-a permis nici macar o saptamana de relaxare,
departe de casa.

Lefteri dupa vacanta sau nu, un lucru e cert: daca in urma cu doi ani, incasam un salariu mediu de 2 300 de lei, acum, acelasi venit a ajuns la peste 3 000 de lei. Cheltuim cat avem si nu investim, spun analistii, dupa ultima crestere economica despre care spun ca e bazata doar pe consum.

Citeste si: Horoscop. Cele trei zodii care au cele mai mari șanse să câștige la loto până la finalul anului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si