Hotelierii de la malul mării se întrec în oferte pentru Paște, mai ales că sărbătoarea pică la doar 4 zile distanță de 1 mai. Să atragă turiștii nu e treabă ușoară, mai ales că vecinii bulgari le fac concurență serioasă cu stațiunea Albena. Cele mai căutate sunt hotelurile de trei și patru stele care oferă mese festive, muzică live și acces la spa, a transmis Simona Pătruleasa.

Românii petrec Paștele în Bulgaria

Statiunea Albena se pregătește să-și întâmpine primii turiști în minivacanța de Paște. Hotelierii au anunțat ca hotelurile de patru stele sunt pline ochi, iar in cele de cinci stele gradul de ocupare este 90%.

Dima Pusnava, director lanț de hoteluri: ,,Mai avem câteva locuri la hotelurile de 5 stele. Vor fi foarte mulți români, vor fi 80% români după aceea bulgari și câțiva turiști germani.

Vom face meniuri speciale de Paști, vom servi turiști pe plajă cu miel și alte bunătățuri’’.

Pachetele all inclusive pornesc de la 900 lei de persoană și pot ajunge până 1500 lei. Durata sejurului este de trei nopți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Mihaela Clima, șef recepție hotel: ,,Gradul de ocupare pentru Paști este de peste 90%, pachetul este un pachet special care cuprinde 1 mai și Paștele, minim 5 nopți de cazare. Cuprinde mesele, accesul la piscină interioară, cină festivă de 1 mai, prânz și cină festivă de Paste, muzică live’’.

Citește și: VIDEO-Pastramă coaptă în afumătoare. Cât cântărește bucata rumenă și la ce preț ajunge

Ne mutăm în Mamaia. La acest hotel de patru stele pachetele pornesc de la 3700 lei pentru doua persoane și includ trei nopți de cazare, cu mic dejun și masa festivă.

Cristina Calispera, manager hotel: ,,Pachetul include și activități pentru copii. Pentru cei mici vor include ateliere de olărit, vânătoare ouă de ciocolată, face painting și multă distracție’’.

Iar cei mari se pot relaxa în piscina interioară, jacuzzi, ori în saună.

Adelina Mureșan, reprezentant hotel: ,,Tratamente corporale, faciale, masaje de relaxare cu pietre de bambus sau pietre vulcanice. O împachetare corporală, un scrub și un masaj de relaxare la încheiere’’.

În minivacanța de 1 mai și Paște cel puțin 80 de hoteluri de pe litoralul românesc vor fi deschise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si