Nu a trecut mult timp de când s-au încheiat Sărbătorile de iarnă dar românii se gândesc deja la următoarea vacanța. Iar agențiile se conformează și abundă în oferte pentru perioada de Paște și 1 Mai. Indiferent că este vorba de diverse destinații în țară sau în străinătate, variantele de preț sunt pentru toate buzunarele, căci sezonul acesta pare să plouă cu promoții, a transmis Cristina Dorobanțu.

Vacanțe pentru toate bugetele

Romanii au gânduri de ducă sezonul acesta, iar solicitările primite de agențiile de turism pentru pachete pascale sunt din ce în ce mai numeroase. Au mai rămas doar câteva săptămâni până la mini-vacanța care include Pastele si 1 Mai, iar printre cele mai căutate destinații de peste hotare rămân Grecia și Turcia. Tărâmul Elen oferă vizitatorilor experiente complexe, atât culinare, cât și tip aventură.

Anul acesta, agențiile de turism au gândit pachete pentru fiecare preferință, care includ locuri mai puțin turistice, pentru cei aflați în căutarea unei vacanțe liniște. O astfel de destinație este insula greceasca Ammouliani, care te cucerește cu peisajul de vis și albastrul de cristal al apelor.

Când vine vorba de concediu în străinătate, romanul cauta pachete all inclusive. Iar cei care excelează întotdeauna la această categorie sunt turcii, ale căror destinații sunt recunoscute pentru bunătățile alimentare cu care își încântă vizitatorii.

Pachetele gândite de agențiile de turism pentru Turcia sunt complexe și acoperă o gama larga de interese.

La mare bătălie cu Turcia sunt și vecinii din Bulgaria, care se întrec în variante generoase pentru turiștii dornici de relaxare și distracție.

Românii care nu au buget pentru străinătate sau pur și simplu își doresc să petreacă sărbătorile pascale pe tărâm romanesc, sunt, poate, cei mai răsfățați de agenții.
Au de ales între nenumărate zone din țară, la preturi foarte atractive. Pe primul loc în preferințele turiștilor este, fără doar ți poate, litoralul.

Și pentru că este perioada promoțiilor și toate agențiile își doresc să vină în întâmpinarea turiștilor cu prețuri accesibile, cei care s-au decis deja la destinația dorită beneficiază de reduceri de până la 20 la sută, până la sfârșitul acestei luni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Românii preferă vacanțele exotice. Aceștia ajung să cheltuiască sume impresionante pentru un concediu de vis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si