Unde scrie ”prinde promoția”, acolo românii se îngrămădesc mai rău ca niciodată de când scumpirile au sărăcit traiul multora. Cum ulei la 7 lei litrul poate nu vor mai găsi curând, oamenii au fost gata să ia tot magazinul și au fentat limita impusă de comercianți.

„Un singur bax pe un bon și am decis să fac mai multe bonuri. să puteți cumpăra mai multe.”

Cozi care se întind până în spate

Printre rafturi s-a dat o bătălie crâncenă, ca nu cumva să plece cineva acasă fără să pună mâna măcar un bax de ulei și unul de zahăr.

Acesta din urmă a costat la ofertă 3 lei și 99 de bani. Lumea a luat cât a apucat, de parcă ar fi fost ultimul strop de dulce de pe fața pământului. Astfel, la casele de marcat au fost niște cozi infernale  care s-au întins până în spate, printre rafturi.

Citește și: Se aprind luminițele din București! Programul evenimentelor

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Un bătrân abia împinge un căruț plin cu baxuri de ulei și banane, la promoție și acestea, cu 3 lei 30 kilogramul!

„Încă nu am luat cât trebuie pentru că am 5 copii, strănepoți!” 

„E pentru două familii. Dacă tot am prins promoția, da!” 

Citește și: Acesta este mărul care are cele mai multe beneficii pentru sistemul imunitar. El este cultivat într-un singur loc din România

Au trecut orele, dar bulucul de lume nu s-a risipit. Și spre seară erau cozile la fel de lungi. Iar în coșuri vedete erau tot baxurile de zahăr și cele de ulei.

Ce spune ministrul Agriculturii

Petre Daea, ministrul Agriculturii:   „M-ar durea sufletul să văd că oamenii se bat pentru acest lucru! Toți suntem interesați și lucrăm din acest punct de vedere să ținem prețurile mai jos și o facem cu stăruința și cu posibilitățile pe care le avem."

Citește și: Scene șocante petrecute într-un spital din Bacău: ”Am fost tratată ca o cârpă”

Numai că Guvernul nu a făcut absolut nimic până acum să pună frână scumpirilor.

Citește și: O maşină a lovit mai multe oi care se aflau pe carosabil. 13 animale au murit și două persoane au fost rănite

Petre Daea vorbește despre unele ajutoare oferite fermierilor și producătorilor români, însă la raft nimic nu s-a ieftinit, ba dimpotrivă. Iar veștile nu sunt îmbucurătoare nici pe viitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si