"Romanii vânează prețurile mici pentru vacanțele de vara aceasta. Drept urmare, rezervările pentru Bulgaria și Turcia au început încă de luna aceasta, când tarifele sunt chiar și la jumătate de preț. Colega mea, Larisa Rațiu ne spune ce prețuri găsim dacă ne rezervăm concediul de pe acum. Bună dimineața, Larisa!", a transmis Simona Pătruleasa.

Românii vânează vacanțele la prețuri mici

"Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor!

Sejururile pentru vacanțele din vara acestui an sunt mai ieftine momentan cu aproximativ 30 la sută, pentru că suntem în perioada early booking. Și o să vă dau și un exemplu.

O vacanță la începutul lui iulie, la un hotel de 5 stele în Bulgaria la Sunny Beach pornește de la 930 euro, pentru două persoane, în regim all inclusive.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Însă cu cât cat ne apropiem de vară, prețul va crește, iar pentru același pachet de 6 nopți și 7 zile, vom plăti peste câteva luni peste 1200 euro.

Mai mult decât atât, studiul realizat de o companie de specialitate arată că romanii sunt dornici să petreacă mai mult timp în vacanțe anul acesta.

De exemplu, numarul de sejururi rezervate pentru Grecia a crescut cu aproximativ 65% față de anul trecut, pentru Bulgaria cu 54%, iar pentru vacanțele la noi în țară, interesul a crescut cu 23 la sută", a transmis Larisa Rațiu, reporter Știrile

Kanal D.

Citește și: VIDEO- Sudul litoralului, în proces de modernizare. Plajele din mai multe stațiuni vor fi extinse


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si