„Un tânăr român o antrenează în Los Angeles pe fiica Angelinei Jolie. Acesta este titlul care a apărut pe primele pagini ale mai multor publicații internaționale și care ne-a făcut curioși să aflăm cine este Lil Kelaan Carter sau, mai simplu, Cătălin. Dansează de când se știe și la nici 20 de ani se laudă cu realizări impresionante”,a  spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO- Brad Pitt are o casă „verde”. Celebrul actor vrea să protejeze mediul înconjurător

Cătălin a ajuns în America când încă nu avea 18 ani

Cătălin a spus că a plecat în Statele Unite ale Americii în perioada pandemiei de COVID-19, moment în care avea între 16 și 17 ani. Acesta a participat la mai multe castinguri pentru antrenamente private de dans, reușind să la treacă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În cadrul acestor antrenamente, coregrafii i-au apreciat talentul. Cătălin spune că în timpul unui program de pregătire a întâlnit-o și pe fata Angelinei Jolie, Shiloh Jolie-Pitt.

Citește și: VIDEO Grație și eleganță la o gală aniversară! Copiii unei școli de balet au experimentat emoțiile unui spectacol pentru prima dată

A antrenat-o pe fiica Angelinei Jolie

La început a spus că nu a știut cine este și că au format o prietenie normală.

Cătălin și-a făcut o părere despre Shiloh, spunând despre ea că este foarte muncitoare și modestă.

De asemenea, Cătălin a spus că, în momentul în care a aflat că Shiloh este fata Angelinei Jolie, a simțit o confirmare. Acesta a colaborat cu diverse brand-uri mari din modă și dorește să antreneze și alte celebrități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si