Rona Hartner s-a întors în România natală pentru a-și lua adio de la scena vieții. După ce prieteni și muzicieni i-au spus adio în Franța, acolo unde artista a încetat să mai lupte cu boala cumplită, astăzi trupul neînsuflețit a fost depus la capela de la Cimitirul Bellu. Visele ei premonitorii s-au adeverit, însă, înainte, i-a stabilit viitorul fiicei sale, a transmis Cristian Sabbagh.

Rona Hartner, mamă până în ultima clipă

Rona Hartner, artista care deborda de energie și zambet, a venit în România natală să tragă cortina peste spectacolul vieții.

Râsul ei colorat a însoțit-o cu optimism și determinare, indiferent de boală, griji și obstacole.

Dincolo de tristețile ascunse, chipul ei se lumina ca niciodată alături de fiica ei, pe care a ținut-o ascunsă de camerele de televiune 15 ani. Dar în primavara aceasta, Rona și Rita au apărut public pentru prima dată împreună.

Citește și: Imagini sfâșietoare de la priveghiul Ronei Hartner! Artista a ajuns în România și va fi înmormântată de Ziua Națională, alături de tatăl său

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ca un gest premonitoriu, Rona Hartner nu a mai vrut sa piardă nicio o clipa departe de fiica ei. Sufletul ei de mama îi stabilea viitorul fiicei.

Soarta i-a pus însa piedici peste care actrița nu a mai putut ieși învingătoare. Rona Hartner s-a stins la Toulon, joia trecuta. La priveghiul din orașul francez s-au desfășurat momente emoționante.

„Sunt atât de recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi noaptea trecută.

Biserica era plină de prieteni și muzicieni", a scris sora ei mai mare, Rinda, pe pagina de socializare.

Înmormantarea va avea loc vineri, la Cimitirul Bellu, din capitală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si