,,Mergem acum la piață în Brașov, acolo, pe tarabe au părut primele roșii românești cu prețuri ce depășeșc imaginația. Colegul meu, Adrian Jătăreanu ni se alătură cu detalii'', a transmis Cristina Dorobanțu. 

Roșiile românești la prețuri de lux

Suntem în piața Astra din Brașov și am vrut să venim să vedem primele roșii românești care au fost aduse aici în piață.


Le-am găsit la un producător din Olt și într-adevăr prețul este destul de piperat costă 50 de lei un kilogram de roșii, însă am stat de vorbă cu producătorul și mi-a spus de ce este și prețul ăsta atât de mare este o muncă uriașă în spatele cultivării acestor roșii. Acolo sunt mai multe solarii unde sunt cultivate roșiile încă din luna noiembrie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Sunt încălzite cu două centrale pe curent și pe gaz, iar producătorul spunea că costurile pentru întreținerea roșiilor este de 1000 de lei pe zi. Aceste roșii sunt ceva mai măricele și costă 50 de lei după cum vedeți însă, Ionuț vino puțin după mine.
Vreau să vă arăt că aceleași roșii românești sunt și mai micuțe.

Citește și: VIDEO-Prețul peștelui, tot mai afectat de inflație. ,,Ne-am uitat în general la toate, n-am luat nimic’’

Cam așa și costă în jur de 40 de lei kilogramul. Mulți clienți bineînțeles vin aici, se uită la acest preț însă după ce vorbesc cu producătorii și le explică munca din spate, înțeleg despre ce este vorba. Gustul oricum este absolut senzațional.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si