„A fost nuntă mare în showbiz în acest weekend. Roxana Vancea s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale, Dragoș Paiu. La aproape 5 ani de la cununia civilă, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu la biserica Sfântul Ciprian din Capitală. Iată”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Roxana Vancea s-a cununat religios

Ca o prințesă, așa a intrat Roxana Vancea în biserica Sfântul Ciprian din Capitală la bratul nașului, omul de afaceri Vladimir Ciorbă.

Vedeta a ales pentru marele eveniment o rochie de mireasă tip prințesă, cu corset și o fundă supradimensionată la spate. Iar pe cap a ales să poarte un voal alb lung. În timp ce mirele, Dragoș Paiu, a îmbrăcat un costum negru extrem de elegant și a pășit în biserică la bratul nașei, deputata Laura Vicol.

Citește și: VIDEO- Familia „Ambani”, nuntă de toți banii. Printre invitați s-au numărat Mark Zuckerberg, Bill Gates și Rihanna

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prezenți la cununie au fost și copiii mirilor.

Zian, băiatul cuplului, în vârstă de 3 ani și Milan, băiatul mirelui dintr-o relație anterioară. Cu toții au trăit momentul slujbei cu mare emoție în prezența nașilor, a familiei și a prietenilor foarte apropiați. Apoi au ieșit din biserică în aplauzele tuturor.
După cununia religioasă a urmat o ședință foto, iar apoi, invitații, puțini la număr, pentru că Roxana și Dragoș nu și-au dorit o petrecere mare, s-au mutat la un restaurant cu specific românesc, unde au petrecut până în zori.

Pentru petrecere, Roxana Vancea a ales o altă rochie lungă, albă, crăpată pe picior și mult mai lejeră. Nici mirele, Dragoș, nu a mai păstrat costumul foarte elegant și s-a schimbat într-un tricou și blugi.
Nunta Roxanei Vancea cu Dragoș Paiu a venit la aproape 5 ani de la cununia civilă din 2019.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: