Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Rubrica de gătit cu Alina Laufer. Rețetă delicioasă de cheescake cu cocos

Nu mai e mult și vine weekendul, iar gospodinele așteaptă să le pregătească celor dragi ceva bun. În ajutor vine Alina Laufer, cu o nouă rețetă culinară. Așa că, începe rubrica de gătit.

Redactia Stirile Kanal D,

Să crești mare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Bună ziua, dragii mei. Sunteți pregătiți pentru ceva dulce?”.

Rețetă de cheescake cu cocos, pregătită de Alina Laufer

„Astăzi vom face un cheesecake de cocos pregătit la rece. Sună mai complicat decât este. Avem nevoie în primul și în primul rând de biscuiți digestivi, cât mai simplii, avem nevoie de unt, pe care l-am topit în prealabil. Cu aceste ingrediente vom face blatul, iar pentru cremă avem nevoie de cremă de brânză, de iaurt, de ciocolată albă, de cocos și îi vom face și un topping din ciocolată albă și lapte de cocos. De fapt, acel lapte la conservă, smântâna de cocos și fulgi de cocos pe care o săi presărăm din nou deasupra”, a explicat Alina Laufer.

„Haideți să trecem la treabă ca să vedeți cât de ușor este de pregătit.

În primul rând o să facem blatul. Ca să vă demonstrez o metodă mai simplă, nu avem nevoie nici de robot de bucătărie.

Biscuiții pisați o să-i amestecăm cu untul topit. Amestecăm bine, bine, până când avem o compoziție omogenă. O să luăm acum o tavă ce are partea de jos detașabilă. O închidem, ne asigurăm că este bine fixată și punem compoziția de biscuiți.

Până ne ocupăm de cremă, o să punem acest blat. Această crustă o punem la rece.
Pentru cremă punem crema de brânză cu iaurtul și le amestecăm puțin. Trebuie să adăugăm deasupra ciocolată albă topită așa că o vom topi. Punem într-un bol care este așezat peste o baie de aburi. Atenție, bolul nu trebuie să atingă apa. Ciocolata s-a topit cu grijă, o punem peste crema de brânză.
Acum adăugăm fulgii de cocos, esență de cocos. Și acum o să așezăm peste blat. Nu trebuie să faceți nicio grijă, acest cheescake se va așeza se va întări, o să fie foarte bun.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Citește și: Prăjitură cu caise. Delicioasă și ușor de făcut

Aici avem glazura de ciocolată albă și lapte de cocos pe care le-am topit împreună. O să turnăm peste întreg cheesecakeul.
Vă sugerez să o mai puneți puțin la frigider sau la congelator în câteva minute înainte să așezați nuca de cocos pentru că altfel se va scufunda. Și acum o lăsăm la frigider minim șase ore sau peste noapte de preferat.

Este gata! Magie! Ce cheesecake frumos și delicios! Dragii mei, vă doresc o săptămână minunată. Încercați această rețetă. Puteți să o savurați în familie sau cu prietenii. Vă pup și ne vedem data viitoare!”, a transmis Alina Laufer.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Emilia Ghinescu nu vrea să își facă o nouă relație în viitorul apropiat: "Nu mai vreau lucrul acesta"- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI