"Singur sau în cuplu de Ziua Îndrăgostiților? Oare cum ar fi mai bine? Sunt întrebări pe care mulți dintre noi ni le punem mai cu seamă astăzi. Colega mea, Mădălina Bichir a găsit răspunsurile la doctorul Cristian Andrei, care ne explică cum ar trebui să privim această sărbătoare fie că suntem singuri sau într-o relatție", a transmis Cristina Dorobanțu.

Singur sau în cuplu de Ziua Îndrăgostiților

Mădălina Bichir: Știm ca vine Ziua Îndrăgostiților pe care foarte multe femei o așteaptă. Există o rețetă perfectă? Ar trbui să fim în cuplu sau ar trebui să fim supărați dacă suntem singuri?

Interesantă această mențiune că femeile o așteaptă cu înfrigurare. Ar trebui să ne gândim și cum o așteaptă bărbații. Probabil ca o așteaptă cu multa reținere, pentru că lumea crede că e un moment al demonstrației de iubire pe care bărbatul trebuie să o facă. Multe femei au impresia că nu au primit destule dovezi de iubire în timpul anului și a venit acest moment clar, când trebuie să se întâmple asta. E ca o confirmare că totul este frumos între noi, a declarat Cristian Andrei, psiholog.

Mădălina Bichir: Sunt si cupluri care se formează special pentru această ocazie?

Sunt cupluri care se formează pentru a-i arăta fostului, fostei ia uite că sunt cu cineva, sunt cupluri pe care le caută multe femei pentru că li se pare că așa e normal și să nu le prindă singure,

sunt cupluri care stau câteva zile pentru a merge într-un loc special, a declarat Cristian Andrei, psiholog.

Mădălina Bichir: Cum ne influențează ideea aceasta că de Valentine s Day trebuie neapărat sa am un partener?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

E un contrast prea mare pentru unele persoane. Toată lumea se iubește, sunt inimioare peste tot și cum rămâne cu mine. Noi mereu am făcut comparația între propria persoana și cei pe care îi vedem, uitând că nu suntem cei pe care îi vedem și crezând că și noi trebuie să fim ca ei. De aceea când ești singur de Valentine s Day poți să zâmbești la ce vezi în jurul tău, nu trebuie să îți rozi unghiile sau să te jelești două zile încontinuu pentru că nu există cineva în viața ta, pentru că Valentines Day nu este un abonament. Ca de Crăciun, când poate nu ai toate lucrurile și nici pe cei dragi lângă tine să sărbătorești această minunată perioadă a anului și de Valentine s poți să te bucuri de bucuria celorlalți. Pot să îți ajuți un prieten să cumpere ceva pentru iubita lui, a declarat Cristian Andrei, psiholog.

Mădălina Bichir: Cum alegem cadoul perfect... sau exisa cadoul perfect?

Există această dilemă... să exprim ce simt eu sau să întâmpin ce simte cealaltă persoană. De multe ori când exprimi ce simți tu, te gândești ca bărbat ce mult o iubesc eu, hai să îi cumpăr 155 de trandafiri, poate persoana ceealaltă este prinsă pe alt picior și atunci e mult mai bine să fii receptiv la acea persoană, să vezi în ce stare de iubire este, de ce anume are iubirea ei pentru tine.

Poți să manifești iubirea ta și la 5 zile după Valentine s Day și la 30 de zile, pentru că iubirea alege momentul când se poate manifesta frumos, nu neapărat calendarul, a declarat Cristian Andrei, psiholog.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si