Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Rubrica ,,Să crești mare'', cu Alina Laufer: rețetă de frigărui, ușor de preparat

Alina Laufer vine cu o nouă rețetă în rubrica ,,Să crești mare''!

Redactia Stirile Kanal D,

Să crești mare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit!'', a transmis Cristina Dorobanțu.

O nouă rețetă în rubrica ,,Să crești mare''

,,Bună ziua dragii mei și bine v-am găsit! Astăzi o să facem frigărui, două feluri atât sărate, cât și dulci, și pentru cei mari, și pentru cei mici.

Haideți să vedem de ce avem nevoie. Carne pentru frigărui, legume de sezon. O să folosim și lămâie și usturoi, ca să arumatizăm așa, să frăgezim carnea și un mix de condimente pentru frigăruile dulci.

Putem folosi căpșuni, putem folosi struguri, banane, aceste marshmallows care se topesc în gură și o să le servim cu sos de ciocolată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Punem puțină lămâie, puteți să puneți și aurd, amestecul de condimente, puțin usturoi și sare.

Vă sfătuiesc să lăsați la marinat măcar o oră. Tăiem și legumele, punem sare peste legume, pentru că ne dorim să elibereze apă. Dacă intenționați să faceți frigăruile pe grătar va trebui să înmuiați în prealabil bețele de frigărui.

Ia uitați ce frumos arată! Să vă lăsați puțin loc să manevrați frigăruia.

Am terminat frigăruirle așa că o să le așez într-o tavă și o să pun puțin ulei peste ele.

Citește și: VIDEO- Rubrica „Să crești mare”, cu Alina Laufer: Conuri umplute cu cremă de vanilie

Cât timp frigăruile noastre sfârâie în tigaie și degajă o aromă delicioasă, o să ne ocupăm de frigăruile dulci pentru că avem nevoie și de desert.

Am aici o ciocolată cu lapte, pe care o tăiem bucățele și o s-o topim la bain marie, împreună cu smântâna lichidă.

Frigăruile noastre sunt gata, atât cele sărate cât și cele dulci, sunt la fel de bune credeți-mă, dar acestea au un ingredient secret sosul de ciocolată dragii mei. Vă urez poftă bună!''

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI