„Moda anilor trecuți revine. Se poartă căciulile din blană și tot felul accesorii florale precum în anii 60, dar și sacourile lungi ca-n anii 90. Astăzi, la rubrica <<Tu Dai Moda>>, colega mea, Gabriela Ghizel, ne arată care sunt cele mai importante tendințe din 2024 și cum le punem în aplicare”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

„Tu Dai Moda”. Revin ținutele din anii trecuți

E imposibil să nu găsiți astfel de sacouri în șifonierul mamei. Sunt acele piese drepte, eventual cu umerii supradimensionați pe care le purtau prințesa Diana sau Cindy Crawford. Sunt din nou la modă și merg de minune cu dresuri colorate și accesorizate cu broșe.
În plus, acest model merge foarte bine cu nuanțe de bleu sau cărămiziu. Iar o combinație extrem de chic e cu acest bordeaux tare.

Citește și: VIDEO- Ce trebuie să știe cei care își schimbă jobul? Ioana Petrea, specialist în Resurse Umane, vine cu explicații

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Indiferent de sezon sau de trenduri, întotdeauna va fi la modă atitudinea. Noi ne revedem și săptămâna viitoare.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si