Accesoriile sunt chiar mai importante decât hainele, cred mulți stiliști. Asta pentru că putem jongla cu ele și astfel să punem în valoare piese vestimentare mai vechi pe care le avem deja. Astăzi, la rubrica Tu Dai Moda, Gabriela Ghizel ne arată cum putem accesoriza o ținută simplă în trei variante diferite!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Accesoriile care ne scot din anonimat

Cum să ai mai multe ținute, dar cu aceleași haine? Accesoriile sunt soluția.

Despre micile detalii care fac diferența în garderoba noastră vom vorbi astăzi cu Ecaterina Colasîz. Mi-am făcut o ținută basic, am venit la tine și aș vrea să văd cum mi-o transformi cu accesoriile pe care le creezi, a transmis Gabriela Ghizel.  

"Deci avem această floare. Practic poate o să funcționeze și cu o ținută basic, cu un sacou simplu și atunci chiar scoatem ținuta din anonimat. Aș mai merge chiar și pe un lanț lung de perle, la fel mergem pe aceleași structuri, deci pe lungime, iată, aceste fundițe la fel care sunt acum în tendință, e adevărat, dar eu consider că tot timpul au fost... chiar și la cămașă, adică să avem la guler, spre exemplu, dacă avem o cămașă le prindem așa sau pe revere, avem pentru a doua variantă o voaletă o bentiță, cercei și mănuși și papionul sau cravata, depinde de unde, în ce zonă vrem să mergem", a declarat Ecaterina Colasîz.

 

E o diferență uriașă față de cum am venit. Spune-mi puțin cum te-ai gândit să faci toate asocierile astea, pentru că nu e tocmai la îndemână, a transmis Gabriela Ghizel. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"În primul rând, baza contează foarte mult. Ținem cont tot timpul și de trăsăturile persoanei, dacă avem o figură uite cum ești tu mai blondină, unde... cum să zic poți primi mai multe tipuri de accesorii", a declarat Ecaterina Colasîz.   

Practic, cu cât trăsăturile tale sunt mai accentuate, cu atât vei pune accesorii mai mici și mai fine. Dacă ești brunetă, cu sprâncenele negre și fața osoasă, de exemplu supraaccesorizarea te va îmbătrâni, a transmis Gabriela Ghizel.

Citește și: VIDEO- Rubrica „Tu Dai Moda”, cu Gabriela Ghizel: Cum alegem pantalonii potriviți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si